RESTORAN ''LOVAC'' DANAS počeo sa radom uz POŠTOVANJE preporučenih mjera

Datum:

Share post:

Restoran „Lovac“ danas otvara svoja vrata i počinje sa uobičajenim radom uz poštovanje svih preporučenih mjera od strane Republičkog štaba za vanredne situacije.

Bijeljinski restoran „Lovac“ je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu, sa tradicijom dugom šest decenija. Gostima su na raspolaganju 54 mjesta u raskošnoj bašti sa fontanom i ognjištem u kome je uvijek zažaren sač ili se nešto krčka u zemljanom loncu, a restoran konoba ima 72 mjesta sa enterijerom u etno stilu. Gosti su okruženi raznim eksponatima narodnog stvaralaštva, a ugođaj upotpunjuje ljubazno osoblje.

Cijeli unutrašnji prostor restorana obnovljen je i oplemenjen 160 godina starim masivnim drvenim gredama i ciglama, od nekadašnje austro-ugarske kasarne u Johovcu, a potom škole u Čengiću. Tako je u centru Bijeljine, uz zdanja moderne arhitekture, iznikao ugostiteljski etno-biser sa romantičnom patinom minulih vijekova.

Restoran ''Lovac'' je prepun ''LOVAČKIH TAJNI'', koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podsjeća na prirodni šumski ambijent gdje naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja.

"Lovac" krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu – prava mjera za restoran.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...