Republička stranka Srpske otvorila svoja vrata i u Zvorniku (foto)

Datum:

Share post:

Republička stranka Srpske otvorila svoja vrata i u Zvorniku

U Zvorniku su otvorene prostorije Gradskog odbora Republičke stranke Srpske /RSS/, a na svečanoj ceremeniji je poručeno da je RSS politička partija koja je spremna da sasluša i primi u članstvo sve stanovnike ovog grada koji su, bez obzira na nacionalnost i vjersku opredijeljenost, spremni da grade zajedništvo, jaku privredu i ekonomiju, te ambijent za ostanak budućih generacija u Republici Srpskoj.

Predsjednik Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić rekao je prisutnima da se u dosadašnjem radu uvijek vodio mišlju da se u životu ne treba ponašati samo kao učesnik ili posmatrač, nego da svako treba da mijenja stvari, u skladu sa svojim mogućnostima.

– „Onaj ko se rodi, a nije pokušao svijet da promijeni, ne zna zbog čega se rađao“. Inspirisan ovim riječima, počeo sam u svom životu da mijenjam stvari. Moramo da gradimo svoj dom, svoju državu, a za to nam je potreban dobar plan, koji nažalost kroz istoriju nikada nismo imali.
U isto vrijeme, ne smijemo ignorisati politiku. Vremena su teška, ali mi odlučujemo kakvi ćemo biti u tim vremenima – naveo je Ristić.

RSS otvara kancelarije i u Zvorniku (foto,video)

On je istakao da su srpski narod i njegovi velikani ostavili pečat u istoriji čovječanstva, da su mnoge žrtve pale za slobodu, ali da današnje generacije treba da se posvete boljoj ekonomiji, privredi i sprečavanju napuštanja Republike Srpske.

– Ovdje je sa nama, na primjer, sportistkinja Sara Ćirković koja postiže svjetske rezultate. Ona i djeca poput nje, treba da nam budu vrata u budućnost. Da dokažemo da se snovi ostvaruju, ali uz mukotrpan rad i predanost. Ne smijemo dopustiti da postanemo rijeka ponornica, moramo biti rijeka koja će spajati cijeli svijet – naglasio je Ristić.

Povjerenik za Gradski odbor Republičke stranke Srpske Zvornik Radmilo Zekić rekao je da RSS, iako najmlađa politička partija u Srpskoj, počiva na čvrstim temeljima.

– Te temelje je postavio humanista, dobrotvor i sponzor mnogih sportskih manifestacija, gospodin Slavenko Ristić. Republička stranka Srpske je jaka zbog iskrenih ljudi i korektne saradnje koja postoji unutar nje. U Zvorniku ćemo se boriti, prije svega, za vladavinu prava, bolju privredu, pomoć boračkim i socijalnim kategorijama i uvijek ćemo otvarati vrata dijalogu, a ne konfliktu – naveo je Zekić.

Otvaranju prostorija Gradskog odbora Republičke stranke Srpske u Zvorniku prisustvovali su poslanici NSRS, članovi političkih partija iz ovog grada, privrednici, uspješni sportisti, predstavnici javnog i kulturnog života Zvornika, te mnogobrojni simpatizeri RSS.

Zvaničnom otvaranju prostorija, koje se nalaze u Ulici Vuka Karadžića br. 148, prethodilo je osveštanje prostorija, te sastanak Predsjedništva Republičke stranke Srpske sa Gradskim odborom RSS Zvornik.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...

BIJELJINA: Novo rukovodstvo mladih NPS – Katarina Stević, Bojan Perić i Teodora Pavlović (foto)

Sinoć je u Bijeljini održan izbor rukovodstva Aktiva mladih Narodne partije Srpske. Dosadašnji predstavnici AM su se zahvalili na...

TRIVIĆEVA: Stanivuković je “Dodikov čovjek”, biću kandidat za gradonačelnika Banja Luke

“Očekujem podršku opozicije, biću kandidat za gradonačelnika” Trivićeva ponovila da je Stanivuković “Dodikov čovjek” Ostajem pri stavu da ću...