Raspušten Gradski odbor DNS Bijeljina. Povjereništvo čine…

Datum:

Share post:

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva DNS raspušten je Gradski odbori ove stranke u Bijeljini i formirano Povjereništvo koje ima zadatak da izvrši konsolidaciju stranke u Bijeljini.
 
Za predsjednika Povjereništva u bijeljinskom DNS imenovan je Diko Cvijetinović koji je ujedno i predsjednik Regionalnog odbora DNS.
 
Članove Povjereništva, pored Cvijetinovića, čine i poslanik u PS BiH Jovan Vukovljak, Ognjen Đuka aktuelni odbornik u SG Bijeljina, podpredsjednica republičkog Aktiva žena DNS Biljana Stajić, Drago Savić, Saša Mirić i Biljana Rankić.
 
Takođe na današnjoj sjednici formirano je i Povjereništvo za opštinu Foča, s obzirom na to da je dio ovog opštinskog odbora obavijestio Predsjedništvo DNS-a da napušta stranku kao i za Bosansko Grahovo, koje je raspušteno još prije nekoliko mjeseci.

Predsjednici regionalnih odbora informisali su Predsjedništvo stranke da tri četvrtine članova Glavnog odbora daje punu podršku mjerama i dosadašnjem radu Predsjedništva DNS-a.

Sjednica Glavnog odbora DNS biće održana u subotu, 8.12.2018.godine u Prijedoru.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...