Raspisan Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji Grada Bijeljina povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim novčanim nagradama od po 1.200, 800 i 500 konvertibilnih maraka.

Nagrade će biti dodijeljene na osnovu vizuelnog izgleda i koncepcije rješenja, odnosno, kreativnosti i originalnosti.

Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem, na području grada Bijeljina, koja od 18. decembra 2023. godine do 2. januara 2023. godine dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora na jedan od sljedećih načina:

a) ličnim dostavljanjem ili poštom i na adresu:
Gradska uprava Grada Bijeljina
Trg kralja Petra I Karađorđevića 1
76 300 Bijeljina
(Javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom novogodišnjih praznika)

b) elektronskom poštom na adresu: mayor@gradbijeljina.org

v) u sanduče (inboks) na zvaničnoj fejsbuk-stranici Grada Bijeljina www.facebook.com/gradbijeljinaofficial

Sve prijave, pristigle do 2. januara 2023. godine (uključujući i taj datum) ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od iznad navedenih kategorija.

Prvi krug izbora biće održan od 5. do 10. januara 2023. godine putem javnog glasanja na zvaničnoj fejsbuk-stranici grada Bijeljina.

Prvih pet prostora, u svakoj kategoriji, koji osvoje najviše glasova, odnosno lajkova ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora komisija, koja će biti imenovana za tu priliku, će obići sve finalne lokacije i donijeti konačnu odluku.

Pored pomenutih nagrada, gradonačelnik grada Bijeljina će dodijeliti i Posebnu nagradu gradonačelnika u iznosu od 1.200 KM za svaku od kategorija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Film ”GARAVICE” 10. marta u Bijeljini – BIHAĆKI SREZ, jedno od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu

Dokumentarni film „Garavice“, o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu, biće prikazan u nedjelju,...

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...