RADULOVIĆ: Spremni smo da SDS vratimo na pobjednički put

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranke je državotvorna stranka koja će zauzeti mjesto koje joj pripada. Postoji ozbiljan potencijal da se SDS vrati na pobjedničku stazu na kojoj je bila“, rekao je Jovica Radulović, predsjednik Glavnog odbora SDS.

Radulović kaže da rukovodstvu i stranci predstoji mukotrpan rad koji je posut trnjem i da su u SDS spremni za to.

„Predsjednik Miličević je neumoran radnik, čovjek pun energije koji je stalno na terenu i neko ko je spreman da sasluša sve ljude u stranci da bi došlo do najboljeg rezultata. Sadašnje rukovodstvo stranke ima snage i vizije da mogu da odgovore izazovima , istakao je Radulović.

On kaže da se povratak SDS na mjesto koje mu pripada ne može desiti preko noći i dodaje da se to može ostvariti jednim temeljnim radom koji predstoji. 

Navodi da će ove sedmice biti održana sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke.

Radulović je istakao je ovom društvu  potrebno jedno resetovanje odnosa na političkoj sceni i društvu kako bi mogli krenuti dalje i da nije cilj smjena vlasti da dođu jedni umesto drugih.

„Ne vlast radi vlasti, ne da bi novi onda raditi potpuno isto“, kaže Radulović.

On je istakao da se mora voditi računa o stanovništvu i njihovim potrebama i da to treba da bude prioritet, te da se mora stati sa podjelama.

„U Republici Srpskoj nas je ostalo tako malo da je svaka podjela više postala besmislena. Nije politika i ideja svetiti se nekome da ga ostaviš bez hljeba i ja sam žestoko protiv toga. Opozicija treba da poruči svim onim čestitim ljudima koji svoj posao rade u adminstrativnom centru Vlade RS i drugim institucijama da će kada mi dođemo na vlast svi koji rade pošteno ostati da rade i biti nagrađeni. Ako se neko ogriješio o zakon u tim slučajevima postoje institucije i one će raditi svoj posao“, naveo je Radulović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...