Radnici “Elektro-Bijeljine“ POKAZALI HUMANOST

Datum:

Share post:

Nakon apela iz Službe za transfuziju krvi u Bijeljini, vezanih za nedostatak dragocene tečnosti, jedan broj radnika ZEDP „Elektro-Bijeljina“ se odazvao i u četvrtak su, po ko zna koji put, pokazali svoju humanost. Ovaj humani gest radnika „Elektro-Bijeljine“ je dokaz da postoji visoka svijest o značaju dobrovoljnog davalaštva krvi.
 
– Veliki broj naših kolega je aktivan kroz DDDK „Rudar“, a ova akcija dobrovoljnog darivanja krvi je nužna potreba, s obzirom da smo u delikatnom vremenu i da svaka kap krvi, kao i adekvatno djelovanje, mogu biti od presudnog značaja za mnoge živote.Svaki spaseni život je novi podvig i izražavam veliko zadovostvo što mogu da pomognem da se sakupi potrebna krv i pozivam humane ljude da svojim gestom, pomognu nekome kome je pomoć od neprocjenjivog značaja“, kaže Aleksandar Đurđević.
Humanom pozivu Službe za transfuziju krvi u Bijeljini se odazvalo dvadesetak radnika „Elektro-Bijeljine“.

– Ovim gestom  pokazujemo da smo spremni da saosećamo sa potrebama naših sugrađana i svih ugroženih osoba uopšte, čime smo potvrdili našu humanost i spremnost da malim odricanjem, nekome damo novu šansu za život, a to je svakako smjernica za naše dalje djelovanje u cilju izgradnje što humanijeg društva“, istakla je Tatjana Gajić.
Slično razmišlja i Cvijetin Milivojević, koji je bio jedan od inicijatora ove humane akcije.

– U današnje vrijeme moramo biti spremni na mnoga odricanja, kako bi smo pomogli drugima, a davanje krvi je mali korak za svakog donatora i veliki podstrek za svakog pojedinca kome kap krvi znači život“, izjavio je Milivojević.
Uprava ZEDP „Elektro-Bijeljina“ je snažno podržala humanu akciju, želeći da time podstakne i druge kompanije, da svojim odricanjem doprinesu većoj afirmaciji humanosti i brige za svoje građane.

– Još jednom smo pokazali da smo preduzeće sa izraženom društvenom odgovornošću za građane u zajednici i cilj nam je da se ovakve i slične aktivnosti podrže i osnaže. Samo zajedništvom možemo prevazići mnoge probleme kroz koje prolazima, posebno u vrijeme borbe sa pandemijom“, rekao je dr Vaso Arsenović, vršilac dužnosti direktora  „Elektro-Bijeljine“.
Radnici „Elektro-Bijeljine“ su do sada bezbroj puta pokazali svoju humanost, trudeći se da uvijek budu uz svoje sugrađane, što je obaveza više da se takav trend zadrži i u vremenima koja su pred nama.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...