Radnici “Elektro-Bijeljine“ POKAZALI HUMANOST

Datum:

Share post:

Nakon apela iz Službe za transfuziju krvi u Bijeljini, vezanih za nedostatak dragocene tečnosti, jedan broj radnika ZEDP „Elektro-Bijeljina“ se odazvao i u četvrtak su, po ko zna koji put, pokazali svoju humanost. Ovaj humani gest radnika „Elektro-Bijeljine“ je dokaz da postoji visoka svijest o značaju dobrovoljnog davalaštva krvi.
 
– Veliki broj naših kolega je aktivan kroz DDDK „Rudar“, a ova akcija dobrovoljnog darivanja krvi je nužna potreba, s obzirom da smo u delikatnom vremenu i da svaka kap krvi, kao i adekvatno djelovanje, mogu biti od presudnog značaja za mnoge živote.Svaki spaseni život je novi podvig i izražavam veliko zadovostvo što mogu da pomognem da se sakupi potrebna krv i pozivam humane ljude da svojim gestom, pomognu nekome kome je pomoć od neprocjenjivog značaja“, kaže Aleksandar Đurđević.
Humanom pozivu Službe za transfuziju krvi u Bijeljini se odazvalo dvadesetak radnika „Elektro-Bijeljine“.

– Ovim gestom  pokazujemo da smo spremni da saosećamo sa potrebama naših sugrađana i svih ugroženih osoba uopšte, čime smo potvrdili našu humanost i spremnost da malim odricanjem, nekome damo novu šansu za život, a to je svakako smjernica za naše dalje djelovanje u cilju izgradnje što humanijeg društva“, istakla je Tatjana Gajić.
Slično razmišlja i Cvijetin Milivojević, koji je bio jedan od inicijatora ove humane akcije.

– U današnje vrijeme moramo biti spremni na mnoga odricanja, kako bi smo pomogli drugima, a davanje krvi je mali korak za svakog donatora i veliki podstrek za svakog pojedinca kome kap krvi znači život“, izjavio je Milivojević.
Uprava ZEDP „Elektro-Bijeljina“ je snažno podržala humanu akciju, želeći da time podstakne i druge kompanije, da svojim odricanjem doprinesu većoj afirmaciji humanosti i brige za svoje građane.

– Još jednom smo pokazali da smo preduzeće sa izraženom društvenom odgovornošću za građane u zajednici i cilj nam je da se ovakve i slične aktivnosti podrže i osnaže. Samo zajedništvom možemo prevazići mnoge probleme kroz koje prolazima, posebno u vrijeme borbe sa pandemijom“, rekao je dr Vaso Arsenović, vršilac dužnosti direktora  „Elektro-Bijeljine“.
Radnici „Elektro-Bijeljine“ su do sada bezbroj puta pokazali svoju humanost, trudeći se da uvijek budu uz svoje sugrađane, što je obaveza više da se takav trend zadrži i u vremenima koja su pred nama.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bivši ministar se pridružio Narodnom frontu i Jeleni Trivić

FB status Jelene Trivić prenosimo u cijelosti: Veliko mi je zadovoljstvo da ljudi poput prof. dr Slobodana Stanića žele...

ĐURIĆ (SDS): Dodjela odlikovanja zloglasnoj brigadi HVO je morala biti spriječena

Zbog čega je dozvoljeno da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović dođe i odlikuje zloglasnu 103. HVO brigadu u Derventi...

DODIK: Usvojićemo zakon o nevladinim organizacijama

Predsjednik Republiike Srpske Milorad Dodik poručio je da će u Srpskoj sigurno biti donesen zakon o nevladinim organizacijama. “To...

PETROVIĆ: Novi koncept „Otvorenih vrata“

Fejsbuk status Gradonačelnika Grada Bijeljina, Ljubiše Petrovića, prenosimo u cjelosti: "Kako bi unaprijedili funkcionianje Gradske uprave i kako bi...