Redovna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske biće održana sutra (petak, 28. jun 2024.) u maloj vijećnici Banskog dvora u Banjaluci sa početkom u 12.00 časova.

Od 14.00 časova na istom mjestu biće održana i Izborna sjednica Skupštine za mandatni period 2024 – 2028. godine na kojoj će biti izabran predsjednik Saveza i Izvršni odbor.

Radika Marić predlog za člana Izvršnog odbora FS BiH

Što se tiče popune Izvršnog odbora FS Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković ide automatski, a donesena je odluka da PFS Bijeljina i FS PSR također dobiju direktnog člana IO FS BiH, a Skupština će donijeti odluku ko će to biti ispred PFS Bijeljina, Radika Marić ili Dragiša Đurić, odnosno Milorad O. Lale ili Milan Renovica u FS PSR.

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini podršku delegata će dobiti Radika Marić.

Radika Marić po treći put predsjednik Područnog saveza (foto)

Ostala četiri područna saveza idu u ukrštanje, tako da će se glasati između Miloša Brkića (PFS Gradiška) i Miroslava Kršića (PFS Doboj) za jednog člana, a drugi će se dobiti iz preglasavanja PFS Prijedor (Goran Velaula) i PFS Trebinje (Žarko Laketa).

Podsjetimo da je Izborna skupština Fudbalskog saveza područja Semberija, Majevica i Birač jednoglasno izabrala Radiku Marića za predsjednika PFS Bijeljina na Izbornoj skupštini koja je održana u Bijeljini 12. aprila 2024. godine.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име