Proslavljen Aranđelovdan u predškolskoj ustanovi sa 500 djece /VIDEO/

Datum:

Share post:

Krsna slava Sveti arhangel Mihail svečano je danas proslavljena u Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ u Bijeljini u kojem boravi 500 djece.

Direktor ove predškolske ustanove Slaviša Vujanović rekao je novinarima da je protekla godina bila veoma uspješna i da se rad vrtića odvija u pet objekata, tri u gradu i po jednom u prigradskim naseljima Dvorovi i Novo Naselje Janja.

Zaposleni u jedinom javnom vrtiću u Bijeljini rekli su novinarima da u radu imaju veliku podršku i pomoć lokalne zajednice, a pohvalili su se i izuzetno dobrom saradnjom sa drugim vrtićima u gradu.

Bogat kulturno-zabavni program koji su priredili mališani i njihovi vaspitači uljepšao je slavlje i oduševio sve prisutne.

Obred lomljenja slavskog kolača obavio je protojerej stavrofor Zoran Petrović, koji je rekao da obilježavanje Svetog arhangela Mihaila – Aranđelovdan u dječijem vrtiću pokazuje spremnost ove ustanove da se bori za prave vrijednosti.

„Slavu je posebno lijepo slaviti sa djecom“, rekao je protojerej Petrović i savjetovao vaspitače i roditelje da budu smireni i tako djeci daju dobar primjer uspješnog življenja.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Rukometašice Srbije preko Čilea izborile drugu fazu Svjetskog prvenstva

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u narednu fazu Svjetskog prvenstva pošto je u meču trećeg kola Grupe...

LOPARE: STRUČNI SKUP O UPRAVLJANJU STAKLENIM OTPADOM

U Loparama je održan stručni skup iz oblasti upravljanja staklenim otpadom, koji je organizovalo lokalno Javno komunalno preduzeće...

STOJANOVIĆ: „Sastanak u Briselu obećava napredak na evropskom putu BiH“

“Nastavak dijaloga sa EU je od ključne važnosti, ali i rješavanje konkretnih problema koji su pred nama na...

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...