Proslavljen Aranđelovdan u predškolskoj ustanovi sa 500 djece /VIDEO/

Datum:

Share post:

Krsna slava Sveti arhangel Mihail svečano je danas proslavljena u Dječijem vrtiću „Čika Jova Zmaj“ u Bijeljini u kojem boravi 500 djece.

Direktor ove predškolske ustanove Slaviša Vujanović rekao je novinarima da je protekla godina bila veoma uspješna i da se rad vrtića odvija u pet objekata, tri u gradu i po jednom u prigradskim naseljima Dvorovi i Novo Naselje Janja.

Zaposleni u jedinom javnom vrtiću u Bijeljini rekli su novinarima da u radu imaju veliku podršku i pomoć lokalne zajednice, a pohvalili su se i izuzetno dobrom saradnjom sa drugim vrtićima u gradu.

TESTNA REKLAMA

Bogat kulturno-zabavni program koji su priredili mališani i njihovi vaspitači uljepšao je slavlje i oduševio sve prisutne.

Obred lomljenja slavskog kolača obavio je protojerej stavrofor Zoran Petrović, koji je rekao da obilježavanje Svetog arhangela Mihaila – Aranđelovdan u dječijem vrtiću pokazuje spremnost ove ustanove da se bori za prave vrijednosti.

„Slavu je posebno lijepo slaviti sa djecom“, rekao je protojerej Petrović i savjetovao vaspitače i roditelje da budu smireni i tako djeci daju dobar primjer uspješnog življenja.

Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...