’’PROSLAVA TITULE’’

Danas su fudbaleri, u nastavku akcije „Proslava titule“ posjetili OŠ “Vuk Karadžić“, OŠ “Sveti Sava“, OŠ “Jovan Dučić“, OŠ “Knez Ivo od Semberije“, Poljoprivrednu i medicinsku školu, Tehničku školu „Mihajlo Pupin“, Ekonomsku školu i Gimnaziju „Filip Višnjić“.

Druženje je proteklo u veselom raspoloženju, sa brojnim igricama u kojima su učestvovali učenici i igrači.

Igrači su pozvali učenike na proslavu titule, koja je zakazana za četvrtak u 18.30 časova, i ovom prilikom uručila poklone u vidu ulaznica za utakmicu Radnik – Rudar i dresova FK Radnik.

„Danas smo bili u posjeti gradskim školama, lijepo smo se družili sa našim drugarima koji su nas dočekali sa oduševljenjem. Na svakom koraku se osjeća euforija, svi jedva čekamo četvrtak i proslavu titule“ – izjavio je Dragan Došlo.

Iz kluba su istakli da je cijele sezone ulaz bio besplatan za žene i djecu i da su ponosni na porodičnu atmosferu koja se iz utakmice u utakmicu ponavljala na gradskom stadionu.

“Cilj je da za proslavu titule napravimo iskorak, popunimo stadion do posljednjeg mjesta. A što se tiče slobodnog ulaza za dame i naše najmlađe sugrađane, isto pravilo važi i za posljednju ovosezonsku utakmicu koja će biti prava uvertira za narednu sezonu i takmičenje u Premijer ligi”, saopšteno je iz FK ’’Radnik’’ Bijeljina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име