PROIZVODI SA MAJEVICE NA MEĐUNARODNOM SAJMU POLJOPRIVREDE, LOVA I RIBOLOVA “INTERAGRO 2023” U BIJELJINI (foto)

Datum:

Share post:

Na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“, koji je danas otvoren u Bijeljini, predstavljena je i opština Lopare na čijem štandu predstavljeni proizvodi Poljoprivredne zadruge “Zarac”, Udruženje pčelara “Zlatna košnica”, vodeničara Anđelka Delića i drugih proizvođača sa Majevice.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je izrazio zadovoljstvo što se na sajmu predstavlja velika lepeza poljoprivrednih proizvoda sa Majevice, koji su izazvali veliko interesovanje posjetilaca.

“Posebno zadovoljstvo je što su štand opštine Lopare danas posjetili brojni posjetioci , a među njima su bili i Vojin Mitrović, ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske i Savo Minić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, koji je danas i otvorio 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro 2023”, rekao je Ristić.

Partneri Sajma Interagro su Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Republike Srpske, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

POVEZANE VIJESTI

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

Futsaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su večeras u Istočnom Sarajevu...

BO BIJELJINA: Konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova – “Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim”

Gradska boračka organizacija Bijeljina, povodom slave Sveta Tri Jerarha, raspisala je konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih...

BIJELJINA: Finansiranje škola i upisna politika (foto)

Sastanak Aktiva direktora srednjih škola i predstavnika sindikata održan je 05.12.2023.godine u prostorijama JU Ekonomske škole. Sastanku su...

Snimak sa suđena Dodiku i Lukiću u Sudu BiH (video)

Ovako se Dodik ponašao u sudnici: Objavljen snimak iz Suda BiH Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas se još...