Povodom Dana žena, menadžment Bolnice „Sveti Vračevi“ Bijeljina jutros je organizovao svečani stručni sastanak načelnika odjeljenja, rukovodioca službi zajedno sa glavnim sestrama. Tom prilikom je istaknuta važna uloga žena ne samo u zdravstvenom sektoru, već i duboko poštovanje i priznanje njihovih doprinosa, kako na radnim mjestima tako i u zajednici.

Osim što čine veći procenat zaposlenih u zdravstvu, sve je više žena koje se svojim radom i zalaganjem dokazuju i na rukovodećim mjestima. Dobar primjer za to je naša ustanova gdje su čak 15 žena rukovodioci, a jednu od najodgovornijih funkcija, pomoćnika direktora, takođe obavlja žena.

“Njihova prisutnost na čelu različitih odjeljenja i službi nije samo odraz ravnopravnosti, već i priznanje njihove sposobnosti da se nose sa izazovima i odgovornostima”, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović, direktor bijeljinske bolnice.

Povodom Međunarodnog dana žena, menadžment bijeljinske bolnice obezbijedio je prigodne poklone za sve žene zaposlene u ovoj javnoj zdravstvenoj ustanovi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име