Prof. dr Nebojša Tasić odlikovan Krstom milosrđa (foto)

Datum:

Share post:

Na prijedlog menadžmenta bijeljinske Bolnice, ordenom Krst milosrđa odlikovan je prof. dr. Nebojša Tasić, specijalista interne medicine, subspecijalista kardiolog i pomoćnik direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje.

Profesor Tasić dao je značajan doprinos razvoju liječenja kardiovaskularnih bolesti u JZU Bolnici “Sveti Vračevi” Bijeljina, te u razvoju ove oblasti i zdravstvene zaštite u Republici Srpskoj. Posebno se ističe njegovo osnivanje prvog centra za hipertenziju, prevenciju infarkta i šloga (HISPA) 2013. godine.

“Čestitam profesoru Tasiću, saradniku bijeljinske Bolnice i ličnom prijatelju na zasluženom odlikovanju za neizmjeran doprinos u razvoju kardiologije ne samo u našoj bolnici, već i cjelokupnom zdravstvenom sistemu Republike Srpske. Radujemo se daljnjoj uspješnoj saradnji u naporima za unapređenje medicinske prakse i zdravlja naših pacijenata, “ rekao je direktor bijeljinske Bolnice prof. dr Zlatko Maksimović.

Maksimović je uputio čestitke na odlikovanju saradnicima sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Vojvodine iz Kamenice i Kliničkog centra Srbije, prof. dr Aleksandru Redžeku i prof. dr Milanu Nedeljkoviću.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...

Microsoft Photos dobija AI podršku

Microsoft je najavio generativnu gumicu za brisanje slika sa vještačkom inteligencijom, koja vam omogućava lak način uklanjanja neželjenih...

AGRO SAVJET: Povrće koje raste brzo i idealno je za sadnju u rano proljeće

Početak proljeća je prijelazno razdoblje za vrtlare, vrijeme je sve toplije, no večeri i jutra su ipak još...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 3,00 KM PAPRIKA...