PRIVEDEN Banjalučanin osumnjičen za PODVOĐENJE štićenica dječjeg doma

Datum:

Share post:

Stari policijski znalac Dragan Jelača (34) uhapšen je u Banjaluci i biće sproveden u banjalučki zatvor, jer mu je ranije određen pritvor, saznaje Srpskainfo.Jelača je uhapšen u junu ove godine u velikoj policijskoj akciji kodnog naziva „Klub“ zbog sumnje da je sa još jednom osobom navodio maloljetnice na prostituciju.

U ovoj akciji uhapšeno je ukupno 11 osoba, ali je protiv Jelače i i Marinka M. (26) odvojen postupak od drugih. Optužnica u ovom slučaju za navođenje na prostituciju još nije podignuta.

Jelača i Marinko M. se terete za veoma teško krivično djelo jer im policija stavlja na teret da su organizovali, navodili, podsticali i predavali drugima maloljetne štićenice Dječjeg doma „Rada Vranješević, radi pružanja seksualnih usluga.Njih dvojica su osumnjičeni da su od 2017. do početka 2019. iskoristili psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice doma.
 

Ovom akcijom bila je obuhvaćena još jedna osoba koja se već nalazi u zatvoru. Jelača je sada uhapšen na osnovu potrage koju je za njim raspisala Policijska uprava Banjaluka i poslije toga predat je u nadležnost Sudske policije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...