JAVNI POZIV ZA NABAVKU MEHANIZACIJE – Prilika za poljoprivrednike

Datum:

Share post:

Javni poziv vrijedan dva miliona KM za nabavku traktora, mašina i druge poljoprivredne mehanizacije otvoren je u okviru projekta “ЕU za poljoprivredu”, kao mjera podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

Putem ovog javnog poziva podrška poljoprivrednim proizvođačima biće pružena za modernizaciju i uvođenje novih tehnologija i inovacija, unapređenje kvaliteta proizvodnje, higijene i bezbjednosti hrane, te zaštitu prirodne sredine i radnika.

Sredstva podrške po jednoj prijavi mogu iznositi od 40.000 do 150.000 KM, a za svaki projekat podnosilac prijave mora obezbijediti vlastito sufinansiranje u iznosu od minimalno 35 odsto ukupnog iznosa prihvatljivih troškova predložene investicije, dok se na javni poziv mogu prijaviti samostalni preduzetnici, zadruge i preduzeća, saopšteno je iz projekta “ЕU za poljoprivredu”.

Prijave za ovaj javni poziv mogu se podnijeti od 10. januara do 20. februara 2024. godine.

Prijave se podnose isključivo putem elektronskog sistema dostave na internet stranici “https://javnipoziv.undp.ba/”, dok njihovo dostavljanje u bilo kojem drugom formatu neće biti razmatrano.

“ЕU za poljoprivredu” je četvorogodišnji projekat ЕU vrijedan ukupno 20,25 miliona evra, čiji cilj je modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u BiH, koji sprovode i finansiraju Razvojni program UN i Češka razvojna agencija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

TO BIJELJINA na sajmu u BL: Ministar Šulić – podrška za Banju Dvorovi i Sembersku kuću

U Banjaluci je otvoren 4. Međunarodni sajam turizma na kome je samostalno uzela učešće i Turistička organizacija Grada...

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Predavanje na temu “Metode četkanja zuba”

Glavna sestra Službe preventivne, dječije i opšte stomatologije, Jelka Marković održala je zdravstvenim radnicima svih službi Doma zdravlja...

Uspješno završena akcija ”UZMI TAG, PROĐI BRŽE” – U sistemu više od 8.000 novih korisnika

Popust od 60 odsto na redovnu cijenu TAG-a izazvao veliko interesovanje građana, koji su od 25. decembra prošle...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Prvi mart nije praznik i dan za proslavu, već dan žalosti

Post Aleksandra Đurđevića predsjednika Skupštne Grada Bijeljina a povodom ubistva srpskog svata na današnji dam 1. marta 1992...