Na današnji dan u Čikagu PREMINUO Milan Šubarić iz Velike Obarske

Datum:

Share post:

U nedelju 14. maja 2023. godine u 77. godini života prestalo je da kuca plemenito srce Milana Šubarića, rođenog 5. avgusta 1945. godine u Velikoj Obarskoj, opština Bijeljina u Bosni i Hercegovini, od oca Tome i majke Bosiljke Šubarić. Vječnaja pamjat.

Rodbina i prijatelji oprostili su se od pokojnog Milana u sredu 17. maja 2023. godine od 5 sati posle podne do 9 sati uveče u Svetoj Gori, Srpskom Pravoslavnom Pogrebnom Zavodu, 3517 N. Pulaski Road, Chicago, IL 60641.

Mali Pomen je obavljen  u sredu 17. maja 2023. godine u 7 sati posle podne u Svetoj Gori, a opelo je bilo obavljeno u četvrtak 18. maja 2023. godine u 11 sati pre podne u manastiru Svetog Save, 32377 N. Milwaukee Avenue, Libertyville, IL 60048.

Posle Opela obavljena  je sahrana na manastirskom groblju, a posle sahrane poslužena daća za pokoj Milanove plemenite duše u manastiru Nova Gračanica, 35240 N Grant Ave, Third Lake, IL 60046.

DUBOKO OŽALOŠĆENI:

Supruga Rada Šubarić; Ćerka Ružica Babić sa suprugom Marinkom; Ćerka Menka San Pietro sa suprugom Krisom; Ćerka Milanka Đorđević sa suprugom Markom; Unuk Milan Babić sa suprugom Liz; Unuka Lidija Babić; Unuk Landon San Pietro; Unuka Lilian San Pietro; Unuka Angelina Đorđević; Unuci Aleksandar i Nikola Đorđević; Kumovi Milan i Razumenka Marković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i dragi prijatelji u Otadžbini, Americi i širom sveta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com / Sveta gora

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Poziv institucijama i građanima da 23. maja istaknu zastave Republike Srpske“

Vlada Republike Srpske poziva institucije i građane da u četvrtak, 23. maja 2024. godine, povodom glasanja u Generalnoj...

U četvrtak sjednica Vlade Srpske u Srebrenici

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je danas da će u četvrtak, 23. maja, u Srebrenici biti održana...

VUKOVIĆ: Nezinteresovanost SNSD kadrova za spoljnu politiku BiH

Svjedočimo još jednom „uspjehu“ srpske reprezentacije u Sarajevu na spoljnopolitičkom planu: dok se oni, u prvom redu srpski...

PANDUREVIĆ: “Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao“

''Teško onom ko drugog mora ljagati i lažima unižavati da bi sebe opravdao i uzdigao''. Ovim riječima je član...