Preminuo Milan Šubarić- Poznati Semberac u Čikagu

Datum:

Share post:

Rodbina i prijatelji oprostiće se od pokojnog Milana u sredu 17. maja 2023. godine od 5 sati posle podne do 9 sati uveče u Svetoj Gori, Srpskom Pravoslavnom Pogrebnom Zavodu, 3517 N. Pulaski Road, Chicago, IL 60641.

U nedelju 14. maja 2023. godine u 77. godini života prestalo je da kuca plemenito srce Milana Šubarića, rođenog 5. avgusta 1945. godine u Velikoj Obarskoj, opština Bijeljina u Bosni i Hercegovini, od oca Tome i majke Bosiljke Šubarić. Vječnaja pamjat.

Rodbina i prijatelji oprostiće se od pokojnog Milana u sredu 17. maja 2023. godine od 5 sati posle podne do 9 sati uveče u Svetoj Gori, Srpskom Pravoslavnom Pogrebnom Zavodu, 3517 N. Pulaski Road, Chicago, IL 60641.

Mali Pomen biće obavljen  u sredu 17. maja 2023. godine u 7 sati posle podne u Svetoj Gori.

Opelo će biti obavljeno u četvrtak 18. maja 2023. godine u 11 sati pre podne u manastiru Svetog Save, 32377 N. Milwaukee Avenue, Libertyville, IL 60048.

Posle Opela biće obavljena sahrana na manastirskom groblju.

Posle sahrane biće poslužena daća za pokoj Milanove plemenite duše u manastiru Nova Gračanica, 35240 N Grant Ave, Third Lake, IL 60046.

DUBOKO OŽALOŠĆENI:

Supruga Rada Šubarić; Ćerka Ružica Babić sa suprugom Marinkom; Ćerka Menka San Pietro sa suprugom Krisom; Ćerka Milanka Đorđević sa suprugom Markom; Unuk Milan Babić sa suprugom Liz; Unuka Lidija Babić; Unuk Landon San Pietro; Unuka Lilian San Pietro; Unuka Angelina Đorđević; Unuci Aleksandar i Nikola Đorđević; Kumovi Milan i Razumenka Marković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i dragi prijatelji u Otadžbini, Americi i širom sveta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com / Sveta gora

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VODE SRPSKE: Upozorenje – Mogućnost izlivanja bujičnih vodotoka zbog najavljenih čestih padavina i lokalnih nepogoda

Saopštenje JU "Vode Srpske" prenosimo u cjelosti: "Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda do 12. juna se u cijeloj Republici...

GRADAŠČEVIĆ: Gradonačelnik Bijeljine se zahvalio na podršci – otkaz dobilo 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi (foto)

Povodom uručenja otkaza 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi Bijeljina, oglasio se i potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina i odbornika...

Petrović Vladi RS predao projekte i zahtjev za raspuštanje Skupštine Grada Bijeljina (foto)

Danas smo predali inicijativu za raspuštanje gradske skupštine grada Bijeljina nakon neuspjelog i sramnog referenduma koji je inicirala...

FZO RS: Svi građani će i u naredna dva mjeseca imati zdravstveno osiguranje

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske (FZO RS), u skladu sa odlukom Vlade RS, omogućio je da zdravstveno osiguranje...