Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika, danas od 8.00 do 14.30 časova mogući su prekidi u vodosnabdijevanju u ulicama Stefana Dečanskog u Bijeljini i Gavrila Principa u Janji, uključujući sve manje, susjedne ulice.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, navode iz AD “Vodovod i kanalizacija”.

 
Bez struje danas će biti dio Ulice vojvode Petra Bojovića, od 8.00 do 9.30 časova, dio ulica Laze Kostića i Svetozara Ćorovića, od 8.00 do 11.00 časova, te dio Pantelinske ulice od 8.00 do 12.00 časova.
Od 9.00 do 11.00 časova bez struje će biti Gojsovac, ulice Komitska i Ratarska, a od 11.00 do 14.00 Ulica Baje Stanišića.

Bez struje danas će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Srednji Dragaljevac 1, TS Velika Obarska Centar 2 STS, TS Industrijska zona 2, TS Kudeljara i TS Balatun Meterizi ŽTS, navode iz Elektro-Bijeljine.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opština Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi se nalaze tri poslovnice, PJ Bijeljina, PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.
RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име