Prekidi u snabdijevanju električnom energijom, VODOSNADBIJEVANJE UREDNO

Datum:

Share post:

Na svim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno, jer nema planiranih prekida u vodosnabdijevanju, navode iz AD „Vodovod i kanalizacija“.

Bez struje danas će od 9.00 do 13.00 časova biti Ostojićevo, Batković, Velika Obarska: Jelav, Miljevići i Mala Obarska.

 

Od 8.30 do 15.00 časova bez struje će biti dio Sremske ulice, ulice Cara Uroša i Borisa Pasternika, 18. novembra, te dijelovi ulica Branka Radičevića i Dušana Baranjina, ulice Pere Stanića i Geteova.

Bez struje danas će biti i građani koji se električnom energijom snabdijevaju sa elektroenergetskih objekata TS Gornja Čađavica 1, Dvorovi Centar i TS Gajevi 3, navode iz Elektro-Bijeljine.

Radna jedinica Bijeljina pokriva teritoriju grada Bijeljina i opšina Pelagićevo i Donji Žabari, a u njenoj organizacionoj strukturi nalaze se tri poslovnice, PJ Bijeljina,PJ Janja i PJ Pelagićevo, kao i rejon Dragaljevac.

RJ Bijeljina, preko svojih 518 trafo-stanica i dalekovoda ukupne dužine od oko 2.000 km, električnom energijom snabdijeva 50.051 krajnjih kupaca.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...