Zbog havarije u isporuci električne energije koja je zadesila cio region, danas je u Bolnici Bijeljina došlo do prekida u snabdjevanju električnom energijom u periodu 12.30 do 15.00 časova.

-Ovim putem obavještavamo javnost da prekid u isporuci električne enregije nije ugrozio rad u bolnici, koja je danas funkcionisala svojim uobičajenim kapacitetom. U momentu nestanka struje, čak su uspješno izvršene tri vrlo kompleksne abdominalne hirurške intervencije u našim operacionim salama, saopštili su iz bijeljinske Bolnice.

Dalje su podsjetili da Bolnica posjeduje agregat velike snage koji omogućava redovno funkcionisanje i u ovakvim vanrednim situacijama, tako da ni u jednom momentu zdravlje naših pacijenata nije bilo ugroženo.

Iz bolnice Bijeljina naročito ističu da su ubrzo po nastanku havarije ekipe ,,Elektro-Bijeljine” pristigle u bolnicu da bi u slučaju bilo kakvih potreba blagovremeno reagovale.

-Na sreću, nikakvih dodatnih nepredviđenih situacija nije bilo, a JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ u Bijeljini je obezbijedila uslove da se i u narednim danima, u slučaju kraćeg ili dužeg prekida u snabdijevanju električnom energijom, bez problema omogući bezbjedno pružanje zdravstvenih usluga našim pacijentima, navodi se na kraju saopštenja za javnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име