Predstavnici Privredne komore RS, član BFC evaluacionog tima i Područne privredne komore Bijeljina na sastanku sa predstavnicima Gradske uprave

Datum:

Share post:

U Gradskoj upravi Grada Bijeljina održan je sastanak predstavnika Privredne komore Republike Srpske i člana BFC evaluacionog tima sa BFC timom grada, zaduženim za implementaciju zahtjeva BFC standarda.

Savjetnik Gradonačelnika, Radoslav Ostojić, koordinator BFC tima, potvrdio opredjeljenje Grada Bijeljina da implementira zahtjeve BFC standarda, kako bi unaprijedio rad opštinske administracije i još jednom potvrdio status grada sa povoljnim poslovnim okruženjem.

BFC sertifikat unapređuje rad administracije, razvija mehanizme koji su od koristi investitorima, privatnom sektoru, ali i građanstvu. Sam program omogućava uključivanje privrede u razvojne procese grada i gradske uprave oko unapređenja privrednog ambijenta, kroz djelovanje Privrednog savjeta.

Sastanku je prisustvovala i direktorica Područne privredne komore Bijeljina i tom prilikom je dogovoreno učešće i saradnja u radu Privrednog savjeta Grada Bijeljina.

Predstavljen je tim za evaluaciju i ocjenu grada u ovom procesu, način rada i komunikacije, u svim fazama procesa sertifikacije, te način prikupljanja, imenovanja i dostavljanja dokumentacije na BFC SEE e-platformu. Takođe, evaluacioni tim dao je osnovne preporuke za uspješnu realizaciju procesa sertifikacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...