Predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević boravi u Trebinju gdje se održava Seminar sa testiranjem koji organizuje Sudijska komisija KS RS, te je tom prilikom posjetio i KK ’’Leotar’’ u Trebinju.

Predsjednik KS RS Aleksandar Đurđević je izjavio da je KK „Leotar“ jedan od klubova sa najvećom tradicijom u Košarkaškom savezu Republike Srpske koji na najbolji mogući način predstavlja Republiku Srpsku na BiH nivou, iskreno vjerujujući da će u skorijoj budućnosti to biti i na regionalnom, odnosno plasmanom u viši rang takmičenja kao što je ABA 2 liga.

KS RS: U Trebinju testiranje iz poznavanja pravile košarkaške igre i testiranje fizičke spreme

-Na moje lično zadovoljstvo, ovom prilikom sam uručio i zlatnu plaketu KSRS Milutinu Mastiloviću, predsjedniku UO KK „Leotar“ za izuzetan doprinos kluba u razvoju košarke na prostoru koji pokriva naš Savez, rekao je Đurđević.

-Ove godine seniorski tim Leotara čine 12 domaćih igrača što je zaista pravi raritet u regionu i nešto o čemu i gradovi sa mnogo više stanovnika mogu samo da sanjaju. Istinski me raduje ova činjenica. Mislim da je to pravi put kojim treba da se rukovode i ostali klubovi koji se takmiče u ovom rangu. Jedino sa razvojem domaćih snaga možemo poboljšati kvalitet košarke na ovim prostorima, zaključio je predsjednik KS RS:

Sastanku su pored Đurđevića prisustvovali i Dragan Ćazić, generalni sekretar KSRS, Goran Cvikić i Dragan Mrdić članovi UO, te Vladimir Aleksić, sportski direktor i dio Uprave KK „Leotar“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име