Prilikom boravka u Ruskoj Federaciji, direktor Uprave za zaštitu zdravlja bilja Predrag Jović je posjetio i predstavništvo Republike Srpske u Moskvi, u znak zahvalnosti, jer im je, kao delegaciji, predstavništvo Republike Srpske obezbjedilo prevodioca za sastanak sa Federalnom službom za veterinarski fitosanitani nadzor.

Predstavništvo Republike Srpske u Moskvi radi veoma ozbiljno

„Predstavništvo Republike Srpske u Moskvi radi veoma ozbiljno. To je mjesto gdje sve naše firme koje su zainteresovane za izvoz proizvoda iz BiH mogu dobiti sve potrebne podatke, veoma ažurno rade na pripremanju velikih sajmova koji se održavaju u Ruskoj Federaciji, rekao je za Dešavanja u Bijeljini direktor Uprave za zaštitu zdravlja bilja Predrag Jović.

“Nedavno je bio veliki sajem i bilo je dosta naših firmi. Ono na čemu je takođe bio akcent jeste održavanje privrednog sajma u Sankt Petersburgu koji će biti održan u junu i mi ćemo obavjestiti firme koji budu zainteresovane da se jave u Predstavništvo“, kaže Jović.

“Njihovo gledište je da naše firme treba da budu ažurnije i da posjećuju sajmove u Ruskoj Federaciji“, rekao je Jović, te dodao da su dobri odnosi sa predstavništvom Republike Srpske u Moskvi, kao i samom Ruskom Federacijom uspostavljeni upravo zbog saradnje ministra Staše Košarca sa ministrarstvom u Ruskoj Federaciji, zaključio je Jović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име