Socijalistička partija Srpske (SPS) obilježila je danas četiri godine postojanja svečanim prijemom koji je održan u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjaluci, u prisustvu visokih zvanica iz svijeta politike, diplomatskog kora, privrede, kulture i sporta.

Tim povodom kao gosti u Banja Luci su boravila i rukovodstva Pokreta za Bijeljinu na čelu sa Milenkom Mitrovićem kao i SPS Bijeljina koji je predvodio predsjednik Srđan Mijatović.

Poznati privrednik Dalibor Runjo iz Trna ugostio je tim povodom večeras u Trnu članove prijedorskog SPS na čelu sa predsjednikom Gradskog odbora SPS Prijedor Duškom Miletićem u Trnu, kao i Pokret za Bijeljinu na čelu sa Milenkom Mitrovićem i SPS na čelu sa Srđanom Mijatovićem.

Nakon što su prisustvovali proslavi četvrtog rođendana Socijalističke partije Srpske prijatelji iz Prijedora i Bijeljine su se okupili na večeri uz ugodan razgovor i opušteno raspoloženje.

Dalibor Runjo koji je direktor kompanije Julius Meinl, dobitnik priznanja za najboljeg menadžera u Beču, učesnik je i kreator brojnih seminara, pokazao se i kao sjajan domaćin.

-Večerašnje druženje zaista je veoma prijatno i slobodno mogu samo da kažem da je Dalibor sjajan domaćin i dobar prijatelj, kaže Duško Miletić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име