-Nisam više član Ujedinjene Srpske, a svoj dalji politički rad nastavljam u Narodnoj partiji Srpske kod Darka Banjca, portvrdio je za portal Dešavanja u Bijeljini poslanik u NS RS Kostadin Vasić iz Zvornika.

Kostadin Vasić je napustio Ujedinjenu Srpsku zbog neslaganja sa predsjednikom Nenadom Stevandićem.

-Tačno je da sam napustio Ujedinjenu Srpsku i da sam prešao u NPS. Takođe ću ubuduće u NS RS djelovati u Klubu poslanika NPS Darka Banjca, rekao je Kostadin Vasić.

Vasić dalje za Dešavanja u Bijeljini navodi da je bio nezadovoljan odnosom vrha stranke, prevashodno misleći na predsjednika Nenada Stevandića, prema Zvorniku i Zvorničkoj regiji a zbog neuvažavanja postignutih rezultata nakon izbora.

-Sukob između mene i Stevandića se prevashodno odnosi na neuvažavanje našeg izbornog rezultata koji smo ostvarili kao Ujedinjena Srpska u Zvorniku i Zvorničkoj regiji. Stevandić je da ne kažem ’’šikanirao’’ naš Gradski odbor u Zvorniku kao i ostale odbore u Regiji ne uvažavajući naš izborni rezultat koji je jedan od najbojih rezultata u Republici Srpskoj, kaže Vasić.

Vasić dalje ističe da Stevandić nijednom nije dozvolio da se izvrši analiza izbornog rezultata u stranci a na čemu je uporno insistirao.

-Iz tog razloga sam odlučio da napustim Ujedinjenu Srpsku te da svoj dalji politički rad nastavim u Narodnoj partiji Srpske čiji je predsjednik Darko Banjac, a što se tiče NS RS djelovaću u Klubu poslanika NPS, zaključio je Kostadin Vasić

Vasić je na prošloj sjednici NS RS smijenjen sa mjesta šefa Kluba poslanika Ujedinjene Srpske a na njegovo mjesto je došao Aleksandar Trninić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име