Proteklog vikenda delegacija Doma zdravlja Bijeljina boravila je na studijskom putovanju u Skoplju i Ohridu u Sjevernoj Makedoniji, a tom prilikom je Potpisan i Memorandum o saradnji između JZU Dom zdravlja Bijeljina i JZU Poliklinika Železara Skoplje.

-Potpisan je Memorandum o saradnji između JZU Dom zdravlja Bijeljina i JZU Poliklinika Železara Skoplje koji ima za cilj uspostavljanje saradnje između ove dvije ustanove, a prvenstveno na polju medicinskog usavršavanja i edukacije ali i u cilju razmjene iskustava i pozitivne kliničke prakse, rekla je direktor  JZU Dom zdravlja Bijeljina prim. dr Danijela Đukin.

JZU Poliklinika Železara Skoplje je jedna od najvećih zdravstvenih ustanova u Sjevernoj Makedoniji koja pruža usluge iz primarne i sekundarne zdravstvene zaštite.

Potpisnici Memoranduma o saradnji, direktori prim. dr Danijela Đukin i gospodin Aleksandar Veljanovski izrazili su zadovoljstvo povodom početka saradnje ove dvije zdravstvene ustanove i naglasili su značaj kontinuirane medicinske edukacije u cilju pružanja najbolje moguće zdravstvene zaštite korisnicima naših usluga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име