U skladu sa predloženim mjerama Vlade Republike Srpske, koje se preduzimaju u cilju prevencije širenja virusa korona, organizatori Poslovnog foruma menadžera 2020. Bijeljina, još ranije su odlučili da pomjere planirani martovski datum održavanja Foruma. Organizacioni tim Poslovnog foruma menadžera 2020. donio je novu odluku da se „Poslovni forum menadžera Bijeljina 2020“ održi u periodu od 8. do 10. septembra 2020. godine u Etno selu Stanišići.

Centar za edukaciju Pro Educa i Grad Bijeljina, kao organizatori, pomijeraju termin održavanja Foruma zbog situacije sa virusom korona, imajući u vidu bezbijednost svih potencijalnih učesnika.

Forum će se održati pod nazivom „Liderstvo u doba krize – ReThink & ReStart“, a svi planirani predavači će svoja izlaganja i prezentacije prilagoditi aktuelnoj situaciji i krizi koju je izazvala pandemija virusa korona.

Motivacija i angažovanost zaposlenih nakon krize izazvane pandemijom, koja će uticati na rad svih organizacija u javnom i privatnom sektoru, biće još veći izazov za sve one koji rukovode kompanijama. Kriza je pokazala da lideri moraju još mnogo da uče, a očigledno je da će kriza postati permanentno stanje u narednih nekoliko mjeseci ili godina.

Stoga ćemo uraditi i nova istraživanja koja će se odnositi na izazove koje je kriza stvorila organizacijama i liderima, a koja ćemo predstaviti na forumu. Apelujemo i na druge organizatore foruma i konferencija da prilagode svoje programe i teme, jer će biti veoma važno da svi zajedno radimo na prevazilaženju posljedica koje će stvoriti kriza.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 
 
 
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име