POSLANIK SDS "persona non grata" za Boračku organizaciju Prijedor

Datum:

Share post:

Predsjedništvo Boračke organizacije Prijedora proglasilo je narodnog poslanika i predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina "personom non grata" zbog, kako su naveli, "nasilničkog ponašanja i vandalskog i necivilizacijskog čina, odnosno napada na Boračku organizaciju grada Prijedora kao nestranačku organizaciju koja zastupa interese svojih članova, boraca".
 

"Predsjedništvo Boračke organizacije grada Prijedora smatra Milana Tubina nepoželjnom osobom i ne želimo da on bude prisutan na bilo kakvim manifestacijama i događajima koje obilježava i koje organizuje Boračka organizacija Prijedora", navodi se u zaključcima Predsjedništva Boračke organizacije grada Prijedora dostavljenim danas rukovodstvima Narodne skupštine Republike Srpske, SDS-u i Boračke organizacije Republike Srpske.

U zaključcima se ponovo daje puna podrška radu predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora Zorana Predojevića i izražava uvjerenje da će Tubin biti sankcionisan u skladu sa zakonom.

"Boračka organizacija grada Prijedor ovaj nemili događaj neće smatrati kao razlog da se naruše odnosi sa Gradskom organizacijom SDS-a, jer smo ubijeđeni da istupanje Milana Tubina nije vezano za SDS i da ta stranka, bez obzira na pojedinačne istupe, ima pozitivan odnos prema mjestu i ulozi Boračke organizacije grada Prijedora", ističe se u zaključcima.

Iz Policijske uprave Prijedor ranije je saopšteno da će Osnovnom sudu u Prijedoru protiv Tubina biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja tuča, fizički napad i vrijeđanje nakon što je 4. februara Predojević prijavio da ga je u prostorijama Boračke organizacije grada Prijedora Tubin verbalno i fizički napao.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...