Narodni poslanici Republike Srpske iz SDS i PDP zajedno na Svesrpskom saboru

U Beogradu danas prvi Svesrpski sabor „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“

U Beogradu se održava Svesrpski sabor koji je okupio veliki broj ljudi iz Srbije i Republike Srpske, a kako je planirano, pored cjelodnevnog raznovrsnog programa biće održana i zajednička sjednica dvije vlade o unapređenju saradnje.

Narodni poslanici iz SDS Tomica Stojanovic, Neđo Đurić, potpredsjenik SDS Ognjen Bodiroga, šef Kluba posanika u NS RS Vukota Govedarica, i predsjednik i podpredsjednik PDP Branislav Borenović i Slaviša Marković prisustvuju prijemu u Narodnoj skupštini Srbije na Svesrpskom saboru.

Vlade Srpske i Srbije su na Svesrpskom saboru jednoglasno usvojile Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda.

Svesrpskom saboru prisustvuju i predsjednik SDS Milan Miličević i predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Na manifestaciji učestvuju predjsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predjsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević, zvaničnici najviših institucija Republike Srbije i Republike Srpske, predstavnici Srba iz regiona, kao i crkveni velikodostojnici Srpske pravoslavne crkve.

O značaju održavanja Svesrpskog sabora govorili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име