Porodični trenuci u Gradskom parku u Bijeljini

Datum:

Share post:

U Gradskom parku u Bijeljini u organizaciji Udruženja „Porodični krug“, danas je, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obilježava 15. maja organizovana tradicionalna manifestaciju „Porodični trenuci“.

Manifestacija je realizovana u saradnji sa JU Dječijim vrtićem „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina, Pedagoškim fakultetom u Bijeljini, a pod pokroviteljstvom Grada Bijeljina.

Porodični trenuci su prilika za okupljanje porodice, druženje, kao i upoznavanje sa drugim porodicama i učešće u igrama i igrovnim aktivnostima.

-Misija Udruženja „Porodični krug“ jeste podrška, očuvanje i isticanje značaja uloge porodice za razvoj cijelog društva. Upravo je tome posvećena naša manifestacija „Porodični trenuci“, koja je obilježava 15. maja, povodom Međunarodnog dana porodice, ali zbog vremenskih prilika koje smo imali u maju, odgodili smo je za kraj juna, ali svakako mislim da ne postoji pogrešan trenutak za ovu manifestaciji i za okupljanje porodice“, istakla je Slađana Miljenović, predsjednica Upravnog odbora Udruženja „Porodični krug“ Bijeljina.

Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ Bijeljina kazao je da je njihova želja da kao ustanova koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem djece da podršku roditeljima u kom pravcu da vaspitavaju svoju djecu i da jačaju ulogu porodice u društvu.

-Porodica je osnovna čaura društva. Izuzetno sam zadovoljan što se dosta djece i roditelja danas odazvalo našem pozivu. Mislim da danas iz Gradskog parka šaljemo jednu lijepu sliku pravih porodičnih trenutaka. Moramo i dalje ići u tom pravcu, da se svi faktori koji su bitni kao činioci društva uključe u jačanje porodice. Sa jakom porodicom imamo jak grad, a kasnije i Republiku“, naglasio je Vujanović.

Dejan Stević, asistent fizičkog vaspitanja na Pedagoškom fakulteta Bijeljina, rekao je da je ovo idealna prilika da studenti Pedagoškog fakulteta u Bijeljini pokažu šta su naučili u toku studiranja, te da podržavaju ovakve manifestacije i da rado daju svoj doprinos.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Cvijanović i Dodik razgovarali sa Orbanom i Sijartom (foto,video)

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarali su danas u Antaliji sa...

Film ”GARAVICE” 10. marta u Bijeljini – BIHAĆKI SREZ, jedno od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu

Dokumentarni film „Garavice“, o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu, biće prikazan u nedjelju,...

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...