Porodica Novaković iz Patkovače kod Bijeljine uselila se u novu kuću (foto, video)

Datum:

Share post:

Porodica Novaković iz Patkovače kod Bijeljine, zahvaljujući dobrim ljudima i Humanitarnoj organizaciji “Srbi za Srbe” danas se uselila u novu kuću koja je prilagođena za njihove potrebe – roditelje i troje djece sa poteškoćama u razvoju.

“Ova je za nas važan projekat i kampanja koja je pokrenuta prije par mjeseci. Priča je odjeknula u javnosti i, hvala Bogu, mnogi su poželjeli da pomognu, pa smo danas ovdje da ih uselimo u renoviranu kuću – novi kroj, nova stolarija, bijela tehnika, unutrašnjost i spoljašnjost su renovirane… Utrošile je oko 70.000 KM”, rekao je Mladen Malić iz Organizacije “Srbi za Srbe.

Prema njegovim riječima, porodica u suštini živi od socijalne pomoći i onoga što otac uspije da zaradi u dnevnici, te iz tog razloga poziva sve institucije koje mogu da im pomognu i tako obezbijede normalan život.

Ljubiša Novaković koji je, već ranije, pridobio simpatije Bijeljinaca, rekao je da su presrećni što im je kuća sređena i da izgleda, kako on kaže, ekstra.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...