POKUŠAO POBJEĆI iz bijeljinskog karantina u OŠ ''Vuk Karadžić''

Datum:

Share post:

Vojo Tešić iz sela Gradac kod Bijeljine, Obrad Zekić iz Trnjaka, Stanislav Vlačić iz Bijeljine, Ilija Jelić iz Dvorova i Ermin Krivić iz Janje obreli su se u karantinu u fiskulturnoj sali OŠ „Vuk Karadžić“ u Bijeljini, bez svoje volje i na neki način prevareni, jer su na granici, pri ulasku u zemlju, dobili rješenje o kućnoj izolaciji.
Juče je Policijskoj stanici Bijeljina 2, oko 15.10 časova prijavljeno da Ermin Krivić iz Janje narušava javni red i mir i pokušava da napusti karantin u OŠ „Vuk Karadžić“.

Pijan vrijeđao policajce
Krivić je u vidno pijanom stanju vrijeđao policajce i pokušao da napusti karantin u koji je smješten, pri čemu je odbio alkotestiranje. Poslije neuspjelih pokušaja da napusti karantin, Krivić se vratio u spavaonicu i poslije 40 minuta se počeo žaliti na povrede i tražio medicinsku pomoć. Nakon pregleda, konstatovane su mu manje oguljotine, kao i da je pod dejstvom alkohola.

Policija napominje da je Krivić nekoliko puta do sada ispoljavao nezadovoljstvo, jer je smješten u karantin, a 29. aprila mu je izrečeno upozorenje zbog odbijanja da postupi po Rješenju nadležnog republičkog inspekcijskog organa o smiještanju u karantin.

Policijska uprava Bijeljina je protiv Krivića dostavila Izvještaj o prekršaju zbog ometanje organa u vršenju javnih funkcija.

Gospodin sa bradom ne poštuje pravila karantina
Bijeljinka, Amela Buljugija koja je boravila u karantinu u OŠ „Vuk Karadžić“ u komentarima na društvenim mrežama iznijela je svoje pozitivno mišljenje o boravku u ovom karantinu i taj komentar prenosimo u cjelosti:

„Prije tri/četiri dana sam izašla iz karantina O.Š. Vuk Karadžić gdje nas je dočekala nova posteljina, novi jorgani novi jastuci novi madraci. Hrana zaista za trenutnu situaciju je super, tuširanje svaki dan topla voda, po tri tuša za muškarce i po tri tuša za žene. Jedino zamjerka je što je nedostatak tih mokrih čvorova !

Upravo gospodin sa bradom koji se žali i kojeg smo mogli vidjeti na snimku ne poštuje pravila koja su izrečena, kreće po karantinu gdje hoće, želi da razgleda tuđe sobe, ne nosi masku, rukavice itd…

Svi znaju samo iznijeti ružnu sliku svega ! Istina je da u sali ima par kreveta koji su u lošem stanju, al to je od 50 kreveta možda njih 10 da su lošijeg stanja !

Žao mi je što u komentaru ne mogu objaviti fotografiju jednog od obroka.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...