Pokreta Uspješna Srpska u posjeti „Spektar Drinku“ – Sa ovakvim privrednicima i ekipom, Semberija i RS ne mora da misli o svojoj budućnosti

Datum:

Share post:

Članovi Pokreta Uspješna Srpska danas su obišli uspješnu prerađivačku firmu „Spektar drink“ koja je osnovana davne 1991. godine a prerada voća i povrća predstavlja njenu primarnu đelatnost.

Direktor “Spektar drinka” Đorđe Slavinjak poželio je dobrodošlicu gostima.

– Zahvaljujem se na posjeti profesora dr Zlatka Maksimovića i njegovim perspektivnim saradnicima, „Spektar drink“ će danas biti domaćin ove mlade ekipe. Pokazaćemo im šta sve radimo i kako smo uspjeli opstati na tržištu 31 godinu i razvijati i proširivati proizvodne kapacitete“, rekao je Slavinjak.

Ključ opstanka naše civilizacije je u hrani, vodi i energiji. I mislim da nije slučajno što se gospodin Slavinjak odlučio za ovu đelatnost, složili su se članovi PUS-a.

TESTNA REKLAMA

-Firma „Spektar drink“ nam pokazuje da sa adekvatnim kadrom i menadžmentom možemo da imamo zdravu firmu sa uspješnim i zadovoljnim radnicima, firmu koja je na stabilnim nogama, i koja snabdijeva tržište od Amerike do Australije svojim proizvodima. PUS je oduvijek stajao iza ovakvih inicijativa, i tako će i ostati – to je naša budućnost, rekao je dr Nemanja Janković prilikom posjete ovom preduzeću.

Proizvodi i kvalitet „Spektar drinka“ prepoznatljivi su ne samo na domaćem tržištu nego i u zemljama širom svijeta.

– Posljednjih godina ova firma uspješno posluje sa domaćim poljoprivrednim proizvođačima, i njihovi proizvodi predstavljaju osnovnu sirovinu za ovu prerađivačku industriju, što je svakako i za ovu firmu potvrda zdravstvene ispravnosti kvaliteta i bezbjednosti jer bez zdravih proizvoda nema ni zdravog načina života“, rekla je doc. Dr Živka Malić i dodala da će PUS i ubuduće podržavati ovakva i slična preduzeća, koja imaju jasno definisanu viziju i misiju, i zdravo poslovanje.

– Ono što me je oduševilo jesu osmijesi zaposlenih, koji rade ove teške poslove a dobri menadžeri, iskusni i uspješni ljudi, kao što je vlasnik „Spektar drinka“ znaju da nađu način da ih motivišu da napreduju. Sa ovakvim privrednicima i ekipom, Semberija, Republika Srpska ne mora da misli o svojoj budućnosti“ istakao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Preduzeće „Spektar drink“ proizvodi preko 130 proizvoda među kojima su kiseli kupus, bezalkoholna pića, sokovi od voća i povrća, sirupi, marmelade i džemovi, šećer u kocki… Svoje proizvode izvoze u zemlje zapadne Evrope, SAD, Australiju, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...