Pokret za Bijeljinu proslavio krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog (foto, video)

Datum:

Share post:

Pokret za Bijeljinu danas je proslavio svoju krsnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca. Kako kažu, ovo je njihov mali jubilej, s obzirom da postoje pet godina i ovo je peta godina zaredom kako proslavljaju svoju slavu.

“Nadamo se da smo dosad opravdali svoje postojanje. Uspjeli smo da kroz lokalnu Skupštinu i učešće u lokalnoj vlasti pokrenemo mnoge bitne inicijative, da radimo na unapređenju života građana Bijeljine i to je ono što će biti naš osnovni cilj – naša zvijezda vodilja i u narednom periodu. Mi smo pokazali da smo respektabilna politička snaga, to pokazuju i naši članovi koji su se odazvali proslavi naše krsne slave. Pokret za Bijeljinu, iako je stranka lokalnog karaktera, kada je osjetio da je momenat i da je Republici Srpskoj i snagama u RS koje rade u interesu očuvanja RS i njenog teritorijalnog integriteta potrebna pomoć, pridružio se tim snagama, dao podršku, učestvovao na izborima i mi se nadamo da smo svojim skromnim doprinosima donijeli uslove za stvaranje boljeg života u RS”, rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović i najavio da će tako bit ii u narednom period.

Mitrović kaže da će Pokret za Bijeljinu krenuti u reorganizaciju stranačke infrastrukture i početi da se priprema za naredne lokalne izbore i sigurni su da će ostvariti mnogo bolje rezultate.

“Ono što je najvažnije je da ćemo se i kroz naš rad zalagati da uradimo mnogo više i mnogo bolje za sve naše građane Bijeljine i RS. Drago nam je da je naš rad primijećen. Danas smo dobili čestitke od mnogobrojnih institucija i zvaničnika, ali izdvojio bih čestitku od predsjednika NSRS gospodina Nenada Stevandića i predsjednika RS Milorada Dodika sa željom da u zdravlju i veselju proslavimo i da i dalje radimo u interesu svih građana Bijeljine. Pokretačka snaga naše snage su mladi privrednici koji su članovi naše stranke, ali i penzioneri. Imamo veliko uporište i u dijaspori i trudićemo se da u narednom periodu i to proširimo i da ostvarimo što bolje rezultate”, istakao je Mitrović.

Prema njegovim riječima, U Bijeljini i Republici Srpskoj prisutne su mnoge manipulacije, ali je izdvojio postupke Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića.

“Nažalost, to zaista neće biti lako kada vidimo kakva je situacija i u Bijeljini i u RS, da su u pitanju mnoge manipulacije, posebno od strane Gradonačelnika. Poštujemo izbornu volju građana koja je bila na izborima kada je u pitanju opoziv, ali smo sigurni da su građani Bijeljine tu pogriješili, jer i nakon opoziva vidimo da Gradonačelnik predlaže neka rješenja koja zaista nisu u interesu građana Bijeljine i razvitka. Trudićemo se da to pokažemo, dokažemo i da zajedničkim snagama pokrenemo Bijeljinu i krenemo u boljem pravcu”, zaključio je Mitrović.

Kum slave ove godine bio je predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović, koji je povodom pet godina postojanja Pokreta za Bijeljinu, predsjedniku uručio simboličan poklon – sliku pokojnog patrijarha Pavla. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Testiranje klijavosti sjemena

Testiranje klijavosti sjemene je preventivna mjera koja pomaže da se postignu bolji rezultati u gajenju biljaka, u tom...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođen je jedan dječak Broj rođenih i upisanih...

SERVISNE INFORMACIJE za 28. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...