Pokret za Bijeljinu PROSLAVIO krsnu slavu

Datum:

Share post:

Ove godine shodno propisima i pravilima, a poštujući našu tradiciju u prisustvu sveštenika i kuma Pokret za Bijeljinu je proslavio krsnu slavu – Svetog Vasilija Ostroškog.

U domaćinskoj zdravici predsjednik pokreta je poželio prije svega zdravlje svim građanima Bijeljine, da nas Sveti Vasilije čuva i podari svako dobro.

Kum slave, Miroslav Milovanović, zahvalio se Pokretu na ukazanoj časti, poželivši puno sreće i uspjeha u daljem radu s nadam da saradnja bude veća i bolja i u narednom periodu.
 
​Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...

Bijeljina bira najljepše dvorište, prostor ispred ZEV i javni prostor u mjesnim zajednicama

U okviru akcije „April - mjesec čistoće“, Grad Bijeljina će i ove godine birati najljepše dvorište, a tom...

Emodžiji i GIF-ovi su prošlost, WhatsApp sprema novu funkciju

Meta donosi funkciju AI stvaranja slika u realnom vremenu za WhatsApp. Ova opcija omogućava korisnicima da prave slike bazirane...