POČELO JE: Vukanović udario na Trivićevu, optužio je da je okupila „političko smeće“

Datum:

Share post:

Kako se i naslućivalo, novi politički rat u Republici Srpskoj nastao je između dojučerašnjih opozicionih saboraca, Nebojše Vukanovića i Jelene Trivić.

Vukanović je do sada s dozom opreza i poštovanja prema Trivićevoj govorio o Narodnom frontu, ali je nakon prve skupštine ipak “skinuo rukavice” i rekao sve što mu je na duši. Tako je nastala još jedna linija sukoba u opoziciji jer SDS i PDP više ne žele da čuju za Trivićevu, ljuti što su u NF prešli neki od njihovih kadrova.

Lider liste Za pravdu i red tvrdi da je suštinski i stvarni predsjednik i gazda Narodnog fronta, Dejan Slijepčević, novosadski biznismen, koji je “uložio silan novac u ovaj projekat”.

– Slijepčević je obezbjedio stanove u Novom Sadu i novac za kupovinu trojice poslanika-papaka, ali i odbornika, preletača i političkog smeća koje je Trivićka okupila oko sebe, glumeći neku moralnu gromadu, pa je bio red da svog mentora i pokrovitelja sjedne na čelo trpeze i imenuje za kuma, a ne da javnost zamajava glumeći finoću i čestitost – optužuje Vukanović.

Za Trivićevu kaže da je je pogazila i iznevjerila sve principe i moralne norme u koje se klela godinama, te “pokazala svoje pravo lice, beskrupolozne i bolesno ambiciozne osobe koja je spremna gaziti sve pred sobom da bi stigla do cilja, bez imalo empatije i trunke savjesti”.

Jelena Trivić
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

– Ona je najveće razočarenje političke scene Republike Srpske, koja umjesto poštovanja i zahvalnosti, pokazuje prezir i neprijateljstvo prema svima koji su je podržavali. Okružiti se tajkunima, preletačima i politički smećem, kupeći otpad od PDP, SDS, DNS, Đokića, Stevandića, Selaka i Nešića, a glumiti Majku Terezu, pričati o poštenju, pravdi i borbi protiv korupcije, je vrhunac licemjerstva i beščašća, a koliko god pokušava da prikrije svima je jasno da je priča kreirana i osmišljena u sjedištu BIA na Banjici, i da je od lošeg starta osuđena na propast – usuđuje se da napiše Vukanović.

Tvrdi da, zbog bliskosti sa Draškom Stanivukovićem, sve do jula prošle godine „Jeca“, kako su joj tepali u PDP, nije dozvoljavala da Adam Šukalo uđe u prostorije PDP.

– Sve dok nije postala kandidat, i u svima se stomak prevrće kad vidi zagrljaje sa njim, ali i ostalim koje je do juče pljuvala i gledala sa prezirom – napisao je Vukanović na svom blogu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ljubiša Petrović pozvao Viškovića i ministre Minića i Košarca na razgovor u Bijeljini o otkupnoj cijeni pšenice

Saopštenje Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: "Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je uputio poziv predsjedniku Vlade Republike Srpske...

VODE SRPSKE: Upozorenje – Mogućnost izlivanja bujičnih vodotoka zbog najavljenih čestih padavina i lokalnih nepogoda

Saopštenje JU "Vode Srpske" prenosimo u cjelosti: "Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda do 12. juna se u cijeloj Republici...

GRADAŠČEVIĆ: Gradonačelnik Bijeljine se zahvalio na podršci – otkaz dobilo 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi (foto)

Povodom uručenja otkaza 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi Bijeljina, oglasio se i potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina i odbornika...

Petrović Vladi RS predao projekte i zahtjev za raspuštanje Skupštine Grada Bijeljina (foto)

Danas smo predali inicijativu za raspuštanje gradske skupštine grada Bijeljina nakon neuspjelog i sramnog referenduma koji je inicirala...