POČELE PRIPREME ZA NOVU SEZONU, PREDSTAVLJEN NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA FK “ZVIJEZDA 09”

Datum:

Share post:

Danas su počele pripreme za novu takmičarsku sezonu. Iako se još ne zna status Zvijezde 09, odnosno da li se igra Premijer ili Prva liga Republike Srpske, klub ulazi u pripreme sa najvišim ambicijama.

Predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić pozdravio je igrače, poželio im dobro zdravlje i da se što bolje pripreme za narednu sezonu.

“Koristim ovu priliku da vas pozdravim. Nadam se da ste se odmorili iako je kratak rok odmora bio. Danas krećemo sa pripremama iako nemamo jasnu sliku oko nastupa u Premijer ligi odnosno Prvoj ligi Republike Srpske.
Mi se nadamo da ćemo sutra dobiti pozitivne vijesti i da ćemo igrati Premijer ligu BiH.
Na kraju, dobili ste sjajnog trenera sa saradnicima i nadam se da ćemo zajedno imati dobru sezonu”, rekao je predsjednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

Predjednik Nadzornog odbora Milan Jović istakao je da lijepo vidjeti mlade igrače sa najvišim ambicijama ali je podsjetio da će se u narednom periodu priključiti pojačanja sa kojima je dogovorena saradnja za narednu takmičarsku sezonu.
Jović je predstavio igračima novog šefa stručnog štaba sa saradnicima.

Novi šef stručnog štaba Mihajlo Jurasović rekao je da danas kreću sa pripremama iako nemaju jasnu sliku ali motivacija za rad ne nedostaje.

“Mi trenutno ne znamo da li smo Prva ili Premijer liga. Krećemo sa radom i nadam se da će odluka doći veoma brzo.
Što se tiče igračkog kadra, isti će biti dopunjen. Čim stigne odluka o rangu takmičenja tako ćemo i dopuniti igrački kadar. Nadam se da ćemo u roku sedam dana kompletirati igrački kadar i kvalitetno se pripremati za početak sezone”.

PRIPREME NA ZLATIBORU

“Što se tiče plana priprema, ekipa će trenirati do 24. juna u Etno selu Stanišići, a potom idemo na Zlatibor gdje ćemo ostati do 09. jula i odigrati šest utakmica”, zaključio je Jurasović.

STRUČNI ŠTAB

Mihajlo Jurasović, šef stručnog štaba
Darko Milosavljević, prvi pomoćni trener
Srđan Soldatović, trener golmana
Andrija Stojanović, kondicioni trener
Luka Milićević, analitičar

Mihajlo Jurasović bio je instruktor i selektor svih omladinskih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije, trener u fudbalskom klubu Čukaricki, trener i tehnicki direktor u fudbalskom klubu Nan Tong u Kini.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Film ”GARAVICE” 10. marta u Bijeljini – BIHAĆKI SREZ, jedno od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu

Dokumentarni film „Garavice“, o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu, biće prikazan u nedjelju,...

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...