PETROVIĆ: Podijeljeni novi udžbenici osnovcima

Datum:

Share post:

Fejsbuk status Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, a vezan za podjelu udžbenika osnovcima, prenosimo u cjelosti:

„Počev od petka 25.avgusta pa zaključno sa današnjim danom, podijeljeni su svim osnovnim školama novi udžbenici za našu djecu!

Ponosan sam na ovaj projekat, zahvaljujem i čestitam ekipi Odjeljenja za društvene djelatnosti na čelu sa Ljubišom Stanišićem koji su ovaj projekat vodili od raspisivanja javne nabavke do konačne realizacije, iznijeli na svojim plećima i uspješno sproveli u djelo!

Sutra je prvi septembar, i našoj dječici, našim osnovcima i srednjoškolcima želim srećan početak nove školske godine, mnogo uspjeha u radu i učenju i poručujem im da slušaju svoje učitelje, nastavnike i profesore, da slušaju svoje roditelje, vrijedno rade i bore se za svoje „parče hljeba“ i svoje mjesto pod vedrim nebom! Vjerujte svaki rad se na kraju isplati i kada mislite da ne vrijedi, i kada se razočarate, nemojte odustajati, prije ili kasnije sve će se mnogostruko vratiti i bićete zadovoljni!

Kao gradonačelnik odlučio sam da svoj mandat posvjetim djeci i ulaganju u obrazovanje i od tog puta neću odustati, možda se ulaganje u ovu priču ne vidi kao „instant projekat“ ali ja znam da sam na dobrom putu i da tabam stazu za neke druge, bolje, mlađe ljude koji će me zamjeniti! Uvjeren sam da većina zna šta pokušavam i kojim se putem hrabro krećem!

Svom nastavnom osoblju takođe želim srećan početak školske godine, mnogo strpljenja i uspjeha u radu, kao i novih nagrada koje će osvojiti zajedno sa svojim učenicima! Vi ste ona karika društva koja je najvažnija, nosilac tereta ali i karika za koju se vezuju druge karike u lancu koji okružuje društvo, narod i državu!

Od sutra pa narednih dana pisaću samo o temama koje se tiču obrazovanja, saznaćete šta je sve grad na ovom polju uradio, upoznaću vas sa brilijantnim mladim fizičarima, uspješnim studentima, sa mojim novim šefom kabineta koji je bio jedan od najboljih studenata u generaciji, sa projektima koji nas tek očekuju, naredna tri dana samo lijepe priče! 

Srećno i berićetno u nove radne pobjede!

„Knjige braćo, knjige, a ne zvona i praporce““

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Izgradnja auto-puta Bijeljina – Rača u punom jeku, uskoro spajanje mosta

Put srpskog jedinstva, kako je nazvana dionica auto-puta Bijeljina - Rača trebalo bi da bude završen do planiranog...

Prošle sedmice održan prvi sastanak stalne radne grupe za količinu voda BiH i Hrvatske

Javna ustanova „Vode Srpske“ – Kancelarija za podsliv rijeke Vrbas u Banjaluci, 19. septembra bila je domaćin prvog...

LOPARE: ODRŽANA DVADESETA REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

ODRŽANA DVADESETA REDOVNA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE Na današnjoj dvadesetoj redovnoj sjednici raspravljao se o 27. tačaka dnevnog reda. "Danas smo...

Dugogodišnji anonimni donator poklonio trenerke i majice djeci sa poteškoćama u razvoju KK „Fenix Basket“ Bijeljina

Djeca se teškoćama u razvoju od prijatelja i dugogodišnjeg donatora KK "Fenix Basket" Bijeljina, koji je i ovaj...