Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović se  zahvalio Turističkoj organizaciji Bijeljina na promociji Bijeljine na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu te saopstenje prenosimo u cjelosti:

Danas se završava 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, na kojem je po prvi put ove godine Bijeljina imala svoj samostalni štand i promociju.

Ono što je lijepa priča to je da posljednjih godina obaramo rekorde po broju posjetilaca u našem gradu i da turističku ponudu razvijamo i promovišemo na pravi način.

Turistička organizacija Bijeljina na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (foto)

Tokom 2023. godine Bijeljinu je posjetilo 45.840 turista, od toga 18.569 domaćih (iz Bosne i Hercegovine) i 27.241 stranih (iz zemalja regiona, ali i cijele Evrope). Ukupan broj ostvarenih noćenja u ugostiteljskim objektima je 88.738 , što je za skoro 5.000 više u odnosu na prethodnu godinu.

Sve pohvale za Turističku organizaciju Bijeljina na čelu sa Jasnom Abdulahagić, na predanom i poštenom radu, upornosti i inovativnosti, za šta su najbolji dokaz odlični rezultati.

Očekujemo da ove godine ponovo postavimo nove rekorde, da poboljšamo i unaprijedimo postojeću turističku ponudu, ali isto tako radimo na inovacijama i dostupnosti novih ponuda iz različitih oblasti- vjerski turizam, sport i rekreacija, kultura, zabava, manifestacije, gastronomija…

Šta po vama treba biti ili šta je zaštitni znak Bijeljine?

Gdje bi vi uložili finansijska sredstva i poboljšali turističku ponudu grada?

Budite slobodni i pišite u komentarima šta je ono što nam je potrebno i kako vi vidite Bijeljinu u budućnosti.

Dešavanha u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име