Povodom izbora na mjesto osmog predsjednika SDS čestitke Milanu Miličeviću je uputio i Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine a saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti:

Od srca čestitam novom predsjedniku Srpske demokratske stranke, mom prijatelju, saborcu i kolegi doktoru Milanu Miličeviću imenovanje i mandat osmog po redu predsjednika državotvorne stranke SDS.

Milan je mudar čovjek, strpljiv i bez mrlje u profesionalnoj i političkoj karijeri, intelektualac izuzetne elokvencije, odličan izbor i duboko vjerujem da će SDS povesti u prijeko potrebne reforme.

Zadatak Srpske demokratske stranke je da svojim budućim djelovanjem uspostavi nikada jači temelj i stub opozicije, stub oko kojeg će se okupiti iskrene opozicione partije, pravi opozicionari i borci protiv aktuelnog nakaradnog režima CIK predsjednika!

Da bi taj temelj bio jak i zdrava osnova za izgradnju promjena moramo se kao stranka odreći svih onih koji su u prethodnom periodu pokazali da su naklonjeni aktuelnoj nakaradnoj vlasti i koji su sa njima oformili vidljive i nevidljive koalicije. Da bi oformili zdravu narodnu vlast moramo formirati zdravu opoziciju. Čista zajednica počinje od čistog dvorišta te moramo učiniti sve da korov otklonimo najprije iz svog dvorišta, a na mjestu korova da zasadimo nova, zdrava stabla, jele i boriće, kojima ćemo se dičiti!

Vjerujem i znam da Milan će dalje korake usmjeriti u dobrom pravcu i da će SDS sa ovim čovjekom doživjeti renesansu, preporod, ali i zdravu modernizaciju koja nam je prijeko potrebna!

Živio novi predsjednik Milan Miličević, živjela Srpska demokratska stranka, živjela borba protiv nakaradnog režima, živjela Republika Srpska, živio narod!

Svi zajedno za konačno oslobođenje i ozdravljenje Republike Srpske!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име