PET MAGAZIN: Frizbi – zabavna aktivnost za srećnog i aktivnog psa

Datum:

Share post:

Pasji frizbi je sjajan način da zabavite svog psa i pružite mu fizičku aktivnost i mentalnu stimulaciju. Ova uzbudljiva igra podstiče pse na trčanje, skakanje i hvatanje letećeg diska. Osim što je veoma zabavna za vašeg ljubimca, igra frizbija jača vašu povezanost i timski duh. A verujte nam, i vi ćete uživati!

Pre nego što krenete sa ovom aktivnošću, uverite se da vaš pas dobro poznaje osnovne komande, poput “dođi” i “ostani”. Onda nabavite frizbi prilagođen psima, koji je lak, mekan i bezbedan za žvakanje.

Igra pasi frizbi takođe pomaže u kontroli telesne težine i održavanju zdravlja psa. Dajte svom psu dovoljno vode tokom igre i izbegavajte igranje na jakom suncu ili vrućem betonu kako biste zaštitili njegove šape. Odaberite lepo i prijatno mesto, kako bi uživanje u igri bilo potpuno.

Uživajte u vremenu provedenom sa svojim ljubimcem kroz frizbi i stvarajte nezaboravne trenutke sreće i radosti koje će trajati dugo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: petmagazine.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...

U Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ (foto, video)

Danas je u Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023". Ove godine na sajmu...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo premiju za mlijeko u iznosu od 2,3 miliona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo je danas 2.387.250,70...