Trener šampiona BiH u futsalu, Radnika iz Bijeljine, Perica Trifković istakao je za Srpskainfo da je zadovoljan žrijebom preliminarne runde Lige šampiona.

Šampion BiH, Radnik MD Shop iz Bijeljine će za protivnike u grupi H imati ekipe Tirana Futsal (Albanija), Cefn Druids FC (Vels) i Sparta Belfast (Sjeverna Irska), a Trifković je istakao da smatra da Radnik ima realne šanse da osvoji prvo mjesto.

– Upoznao sam se sa protivnicima u grupi, onako na prvu, bez neke detaljne analize. Zadovoljan sam protivnicima i mislim da imamo realne šanse da da završimo prvi u grupi i plasiramo se u narednu rundu takmičenja – istako je Trifković.

Radnik je već doveo 2 pojačanja u vidu braće Emira i Semira Hodžića iz Brčkog, a ekipu je napustio Vladimir Džombić.

On se dotakao i prelaznog roka, istakavši da je najbitnije da su zadržali okosnicu tima.

– Na dobrom smo putu da zadržimo gotovo sve igrače koji su iznijeli teret u prošloj sezoni, sa izuzetkom Vladimira Džombića – zaključio je Trifković za Srpskainfo.

FOTO: KMF RADNIK MD SHOP BIJELJINA/FACEBOOK
FOTO: KMF RADNIK MD SHOP BIJELJINA/FACEBOOK

Domaćin turnira grupe H biće Tirana Futsal od 22. do 27. avgusta ove godine.

Pobjednik grupe će se plasirati u glavnu rundu u grupu 6 u kojoj će se takmičiti SK Plzen (Češka), JB Futsal Gentofte (Danska) i pobjednik grupe A preliminarne rudne (Araz Naxcivan, Riga Futsal Club, Jahn Regensburg Futsal ili Sisli Spor Kulubu). Utakmice glavne runde na programu su od 24. do 29. oktobra, a domaćin grupe 6 biće SK Plzen.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име