Pakovanje Grand kafe dobilo markicu “Kupujmo domaće”

Datum:

Share post:

Pakovanje Grand kafe odnedavno krasi markica “Kupujmo domaće”, a tim povodom s cjelokupnim, savremenim procesom proizvodnje i pakovanja kafe upoznali su se novinari iz Banjaluke i Sarajeva, za koje je bilo organizovano studijsko putovanje u Bijeljinu i obilazak proizvodnog pogona kafe u mjestu Glavičice.

Milanka Gligić, direktorica „Grand Proma“ d.o.o. Bijeljina, rekla je da je Grand kafa lansirana u BiH u aprilu 2004. godine.

„Trenutno naš proizvodni pogon u Bijeljini predstavlja najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe, iz kojeg se kafa distribuira na teritoriju čitave BiH i danas je ovo značajno tržište s oko 3.000 tona godišnje proizvodnje i prodaje“, kazala je Gligićeva.

Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa „Atlantic grupe“, rekao je da je Grand kafa lider u proizvodnji kafe u regionu, čiji portfolio čine segmenti tradicionalne, instant i esspreso kafe s autentičnim brendovima, pažljivo izgrađenim za različite korisničke strukture i potrebe.

TESTNA REKLAMA

„Imamo četiri pržionice u regionu. Osim u Glavičicama, tu su pržionice u Beogradu, Skoplju i Izoli. Princip proizvodnje je isti jer u svim proizvodnim procesima primjenjujemo visoke standarde kontrole kvaliteta i sigunosti, koje definiše strategija poslovanja ‘Atlantic grupe’. Sve sirovine koje koristimo kupuju se prema precizno utvrđenim standardima i s porijeklom“, istakao je Bele.

Lejla Dautović-Čaić, direktorica marketinga Strateškog poslovnog područja kafa Atlanic grupe, rekla je da su brendovi Grand kafe – Grand Gold, Grand Aroma, Grand DeLuxe, Grand Black’n’Easy.

Borjana Perendija, rukovodilac proizvodnje, pokazala je kompletan proces proizvodnje, tehnološku opremu, skadištenje, prženje, mljevenje te pakovanje kafe.

Tajna savršene šoljice Grand kafe leži u pažnji, stručnosti i posvećenosti kojom se odnosi prema svakom zrnu, u prepoznatljivom mirisu i ukusu i povjerenju potrošača.

Briga o kvalitetu kafe počinje još u izboru zrna s plantaže, nakon čega slijedi proces najsavremenijeg mljevenja i pakovanja za savršen okus.

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO MAKI: Heroj 5. oktobra i simbol Otpora – Bogoljub Arsenijević MAKI (foto,video)

Bogoljub Arsenijević Maki, valjevski slikar i ikonopisac, jedan od heroja otpora Miloševićevom režimu i Petooktobarske revolucije danas je...

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...