Pakovanje Grand kafe dobilo markicu “Kupujmo domaće”

Datum:

Share post:

Pakovanje Grand kafe odnedavno krasi markica “Kupujmo domaće”, a tim povodom s cjelokupnim, savremenim procesom proizvodnje i pakovanja kafe upoznali su se novinari iz Banjaluke i Sarajeva, za koje je bilo organizovano studijsko putovanje u Bijeljinu i obilazak proizvodnog pogona kafe u mjestu Glavičice.

Milanka Gligić, direktorica „Grand Proma“ d.o.o. Bijeljina, rekla je da je Grand kafa lansirana u BiH u aprilu 2004. godine.

„Trenutno naš proizvodni pogon u Bijeljini predstavlja najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe, iz kojeg se kafa distribuira na teritoriju čitave BiH i danas je ovo značajno tržište s oko 3.000 tona godišnje proizvodnje i prodaje“, kazala je Gligićeva.

Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa „Atlantic grupe“, rekao je da je Grand kafa lider u proizvodnji kafe u regionu, čiji portfolio čine segmenti tradicionalne, instant i esspreso kafe s autentičnim brendovima, pažljivo izgrađenim za različite korisničke strukture i potrebe.

„Imamo četiri pržionice u regionu. Osim u Glavičicama, tu su pržionice u Beogradu, Skoplju i Izoli. Princip proizvodnje je isti jer u svim proizvodnim procesima primjenjujemo visoke standarde kontrole kvaliteta i sigunosti, koje definiše strategija poslovanja ‘Atlantic grupe’. Sve sirovine koje koristimo kupuju se prema precizno utvrđenim standardima i s porijeklom“, istakao je Bele.

Lejla Dautović-Čaić, direktorica marketinga Strateškog poslovnog područja kafa Atlanic grupe, rekla je da su brendovi Grand kafe – Grand Gold, Grand Aroma, Grand DeLuxe, Grand Black’n’Easy.

Borjana Perendija, rukovodilac proizvodnje, pokazala je kompletan proces proizvodnje, tehnološku opremu, skadištenje, prženje, mljevenje te pakovanje kafe.

Tajna savršene šoljice Grand kafe leži u pažnji, stručnosti i posvećenosti kojom se odnosi prema svakom zrnu, u prepoznatljivom mirisu i ukusu i povjerenju potrošača.

Briga o kvalitetu kafe počinje još u izboru zrna s plantaže, nakon čega slijedi proces najsavremenijeg mljevenja i pakovanja za savršen okus.

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“SRPSKA TE ZOVE“: U Banjaluci veliki narodni miting zbog rezolucije o Srebrenici

U Banjaluci, na Trgu Krajine, u četvrtak, 18. aprila, biće održan veliki narodni miting na kojem će biti...

U Bijeljini sutra OTVARANJE NOVE Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ (foto)

Svečano otvaranje nove Angio sale u JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina biće održano sutra u utorak, 16.04.2024. godine. Svečana...

VLADAJUĆA KOALICIJA U SRPSKOJ: CIK BiH neće provoditi izbore u Srpskoj – ide Izborni zakon RS

Lokalni izbori u Republici Srpskoj će se sprovesti po Izbornom zakonu Republike Srpske koji će biti usvojen na...

TRIVIĆEVA: Nećemo učestvovati na mitingu koji organizuje vlast!

„Narodni front neće učestvovati na mitingu koji je najavljen od strane vlasti Republike Srpske u četvrtak“, poručili su...