Jelena Marinković – Radomirovic rukovodilac sektora za integrisane marketing komunikacije „Novosadskog sajma“ posjetila je Bijeljinu i AD „GRAD“. U otvorenom i srdačnom razgovoru sa Upravom društva dogovoreno je da se aktiviraju razgovori ka cilju potpisivanja sporazuma o saradnji dva preduzeća te da „Novosadski sajam“ promoviše aktivnosti AD“ GRAD“ i obrnuto. Na predstojećem međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu očekuje se verifikacija ovog dokumenta o saradnji dva poslovna subjekta.

Gošća iz Novog Sada istakla je: „Pratimo dešavanja u regionu i cenimo da je vaš „Interagro“ dostigao zavidan nivo organizacije u odnosu na ranije godine. Zato želimo ostvariti saradnju sa AD „GRAD“ iz Bijeljine i nadam se obostranom zadovoljstvu kao i zadovoljstvu posjetilaca i izlagača“.

U ime AD “ GRAD “ delegaciju domaćina predvodio je Ratomir Draganić v.d.direktor društva koji je nakon sastanka istakao: „Raduje interesovanje „Novosadskog sajma“ za naš rad. To govori da smo na pravom putu i da naš trud nije uzaludan. Zato čestitam mojim saradnicima i nadam se da ćemo ove godine uspjeti ostvariti zacrtani plan. Bijeljina je po više segmenata vezana za Novi Sad te će najavljeni potpisani ugovor biti još jedan važan detalj u cilju međusobne saradnje dva poslovna subjekta ali i svih posjetilaca događaja u organizaciji dva , mogu reći bratska subjekta. I ovaj put zahvaljujem Partnerima iz Novog Sada na pomoći u osnivanju prvog Sajma poljoprivrede u Bijeljini 2002.godine koji traje do danas pod imenom “ INTERAGRO „.“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име