Jelene Trivić je danas prisustvovala otvaranju kancelarije Narodnog fronta u Bijeljini.

Trivićka je svečano dočekana u Bijeljini od strane pristalica i članstva Gradskog odbora Narodnog fronta u Bijeljini.

Jelena Trivić se na samom početku zahvalila na dobrodošlici u Bijeljini, naglašavajući da se front širi Republikom Srpskom.

-U Bijeljini ovdje u Narodnom frontu vidim spoj omladine i iskustva, a ovi jjudi će i biti podrška aktuelnom gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću jer smatramo da on dobro vodi Bijeljinu, rekla je Trivićka.

Dalje je naglasila da će Narodni front ponuditi rješenja za svaki Grad i Opštinu u Srpskoj.

Mario Tomić povjerenik Gradskog odbora u Bijeljini takođe se zahvalio na podršci, naglašavujići da svi čestiti ljudi, domaćini… dođu i daju podršku Narodnom frontu.

-Apsolutno ostajemo na daljoj aktivnosti apsolutne podrške Ljubiši Petroviću i našoj Jeleni Trivić u borbi protiv korupcije i kriminala, u daljoj borbi za ozdravljenje Republike Srpske i borbi za bolji položaj boračke populacije, rekao je na početku svog obraćanja Mario Tomić.

-U narednom periodu nas očekuju dalji koraci na konačnom formiranju organa strake, kao i da se što bolje pripremimo za naredne Lokalne izbore, kaže Tomić.

Jelena Trivić na pitanje novinara šta misli o najavljenim skupu u Banjaluci, Skupštini na otvorenom, je rekla da će jasna poruka biti da se mora braniti dignitet NS RS, te da očekuje da narod bude aktivni učesnik tog skupa.

Dalje je rekla da aktuelna vlast stalno govori da opozicija nema podršku u srpskom narodu, što nije tačno, te oni na taj način iskazuju svoju nemoć.

Što se tiče aktuelne najave predsjednika Srpske Milorada Dodika oko protjerivanja Šmita sa teritorije Srpske Trivićka kaže da Dodik nastavlja sa zaoštravanjem političkih prilika, te da svi znamo da iza scene nije baš tako zaoštrena situacija, te da će se vrlo brzo sve saznati.

Trivićka naglašava da apsolutno ne podržava prekide diplomatskih odnosa sa pojedinim zemljama, te da se razgovarati mora, i da je zaoštravanje bespotrebno te da nam svima treba normalna situacija u zemlji.

I Trivićka i Tomić su se na kraju obraćanja pozdravivši skup i članstvo zahvalili svima na podršci posebno naglašavajući podršku Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića uz najavu da i Narodni front bezrezervno podržava Petrovića koji nije mogao danas prisustvovati iz opravdanih razloga otvaranju kancelarije u Bijeljini, te se zahvalili predstavnicima Kabineta gradonačelnika koji su prisutni.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име