Otkriveno kada stiže PlayStation VR2

Datum:

Share post:

​Sony je do sada sporadično objavljivao detalje o PlayStation VR2 uređaju tokom ove godine, a sada znamo kada ga možemo očekivati.

Sony je početkom godine objavio da sprema PlayStation VR2, a potom je tokom sljedećih mjeseci objavljivao detalje o specifikacijama i funkcijama uređaja.

Kompanija je sada objavila da će PlayStation VR2 stići početkom 2023. godine, što znači da ga možemo očekivati u periodu između januara i kraja marta.

PlayStation VR2 je kreiran kako bi u potpunosti iskoristio potencijal PlayStation 5 konzole.

TESTNA REKLAMA

I dalje je u pitanju bežična kaciga, ali sada sa podrškom za 4K/HDR displej i 90Hz i 120Hz modove osvježavanja, izuzetno oštru sliku i fluidan gejmplej.

Sony je iz temelja dizajnirao i nove VR kontrolere, uređaj koristi „inside-out“ praćenje i koristiće Tobii tehnologiju praćenja oka za dodatno poboljšano VR iskustvo.

Za sada nema cijene uređaja, ali će za PlayStation VR2 biti dostupan veliki broj igara, među kojima su i Horizon: Call of the Mountain, Resident Evil Village i The Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: twitter
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Sveti Sava, školska slava

Savindan se obeležava u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva. Sveti Sava se smatra začetnikom srpske...

Ako imate Samsung Galaxy telefon ažurirajte Galaxy Store

​Istraživači kompanije NCC Group, koja se bavi sajber bezbjednošću, otkrili su ranjivosti u Galaxy Store aplikaciji, koja je...

AGRO SAVJET: Plodored u povrtarskoj proizvodnji

Plodored je organizovano smenjivanje povrtarskih usjeva na istoj parceli u toku određenog broja godina, obično 3 do 7...

SERVISNE INFORMACIJE za 27. januar: Prekidi u snabdijevanju električnom energijom

Prema najavama iz „Elektro-Bijeljina“ a.d. Bijeljina, planirana isključenja za danas su: korisnici koji se napajaju električnom energijom sa trafostanice...