OTAHARIN BIJELJINA: Drugari, srećan polazak u školu

Datum:

Share post:

Danas, 31. avgusta, sa početkom u 12.00 časova, UG “Otaharin” Bijeljina organizovao je podjelu školskog pribora i školskih torbi za učenike romske zajednice. Ovaj događaj organizovan je u prostorijama Dnevnog centra za djecu koja žive i/ili rade na ulici i koja su u riziku da to postanu.

Aktivnost podjele školskog materijala i torbi, podržavaju donatori Caritas Switzerland in Bosnia and Herzegovina (kroz projekat „Integrativni pristup socijalnoj uključenosti IASI“) i Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (kroz projekat „Soijalna pravda za ranjive grupe na Zapadnom Balkanu, SoRi“).

“Mi smo, sa našim partnerima, doprinijeli jedan mali dio podrške za naše đake! Nadamo se da će čitava lokalna zajednica shvatiti neophodnost obrazovanja, prihvatanja i nediskriminacije!”, saopštili su iz Otaharina.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...