Fudbalska reprezentacija Srbije odljetela je danas u jutarnjim satima za prestonicu Rusije – Moskvu, gdje će dan kasnije od 18 časova po našem vremenu na „VTB Areni“ odigrati prijateljski meč sa „Zbornaja komandom“.

I dok je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je najavio promjene u sistemu igre i prelazak sa trojice na četvoricu u posljednjoj liniji tima, djelovao poprilično ozbiljno, fudbaleri Srbije, predvođeni kapitenom Dušanom Tadićem i najboljim strijelcem u istoriji Aleksandrom Mitrovićem bili su izuzetno raspoloženi, što se vidjelo po osmijehu na njihovom licu.

Piksi je u ponedjeljak u Kucći fudbala okupio Orlove za predstojeći „bratski dvoboj“ u Moskvi, a u utorak je Nikola Milenković dobio „zeleno svjetlo“ da napusti bazu nacionalnog tima kako bi otputovao za Italiju i prisustvovao sahrani izvršnog direktora Fiorentine Đuzepea DŽoa Baronea, koji je preminuo u 57. godini i to dan uoči rođendana.

Kako je Milenković aktuelni član kluba iz Firence, kroz koji je prošao veliki broj srpskih fudbalera, tako je Nikola osjetio potrebu da ode i da predstavlja Srbe na sahrani direktora Fiorentine.

Što se tiče utakmice Srbije u Rusije u Moskvi, Orlovi će biti lišeni usluga Dušana Vlahovića koji ima problema sa leđima, iz privatnih razloga selektoru je otkazao i Matija Nastasić, dok se Mile Svilar zahvalio i više neće braniti za Srbiju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име