Opština Ugljevik darovala penzionere: Pažnja stvaraocima Ugljevika

Datum:

Share post:

U opštini Ugljevik danas je za 300 penzionera dodijeljeno po 100 KM  u povodu nastupajućeg Božića za šta je iz lokalnog budžeta i Udruženja penzionera izdvojeno 30.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić razgovarali su sa penzionerima i ocijenili dobrom saradnju sa ovim udruženjem.

Perić je istakao da je dužnost i obaveza svih da iskažu poštovanje prema onima koji su gradili cjelokupan ovaj kraj i Ugljevik.

-Izdvojili smo određen dio materijalnih sredstava da u ovim prazničnim danima pomognemo ovu najstariju populaciju društva koja je jedna od najugroženijih-rekao je Perić i najavio dalju podršku penzionerima.

Predsjednik Udruženja penzionera Ugljevik Mlađo Tomić poajsnio je da je pomoć dodijeljena penzionerima koji imaju niske penzije, veliku starost, te penzionerima koji su bolesni i onima koji nisu dobili pomoć za ogrev od Vlade Republike Srpske.

-Imamo veliku podršku od rukovodstva opštine Ugljevik, to je jedina lokalna zajednica koja pomaže penzionerima u Republici Srpskoj-naglasio je Tomić i dodao da ovo udruženje broji 1.200 članova a da na području opštine Ugljevik ima ukupno 1.900 penzionera.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kule u zvorničkim selima (foto)

Jedna od zanimljivih graditeljskih formi karakteristična za ove prostore i period od XVI do XIX vijeka su svakako...

MILOŠEVIĆ: Selektor fudbalera BiH otvoreno o atmosferi među Zmajevima, mladim igračima, Ukrajini…

Reprezentaciju BiH 21. marta čeka izuzetno važan duel baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj protiv Ukrajine. Selektor BiH...

Neka futsal pobjedi! KMF “Radnik MD Shop” gostuje u Tuzli

Neka futsal pobjedi! Sutra nas u tuzlanskom Mejdanu očekuje još jedan futsal spektakl. Tuzlanska Sloboda Kompred je domaćin ekipi...

DODIK: Milatović vrijeđa Srpsku i negira Dejton, nisam se mislio sastati s njim

Nisam ni očekivao da se sastanem sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a on svojim izjavama negira Dejtonski...