OO SDS Ugljevik zvanično počeo predizbornu kampanju

Datum:

Share post:

''UGLJEVIK PO MJERI SVIH NAS'' – Sa ovim sloganom Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Ugljevik danas je počeo predizbornu kampanju.

Uz prisustvo aktivista i članova SDS, simboličnim lijepljenjem plakata na gradskom trgu u Ugljeviku i predstavljanjem odborničke liste, kandidati SDS ozvaničili su početak predizborne kampanje.

Vasilije Perić ubijeđen u izbornu pobjedu
Aktuelni načelnik i kandidat SDS za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić uvjeren je u izbornu pobjedu na lokalnim izborima. Istakao je da će ova stranka voditi fer i korektnu predizbornu kampanju.

„Siguran sam u pobjedu Srpske demokratske stranke i mene kao kandidata za načelnika opštine Ugljevik. Siguran sam da ćemo ostvariti ubjedljivu pobjedu za naš Ugljevik, za našu djecu“, kaže Perić.

TESTNA REKLAMA

On je dodao da je Ugljevik prepoznatljiv po realizaciji infrastrukturnih projekata, projektima podrške porodici, privredi, poljoprivredi, sportu, mladima, obrazovanju, kulturi.

„Ugljevik je prepoznatljiv po izgradnji infrastrukture, po izgradnji značajnih insfrastrukturnih objekata- od puteva, objekata, vodovoda, škola… Uspjeli smo provesti jedan značajan  program pomoći porodici. Uspjeli smo da Ugljevik učinimo povoljnim i prepoznatljivim mjestom za porodični život. Ono što posebno želim istaći jeste da smo radili na dodjeli podsticaja i otvaranju novih radnih mjesta što ćemo nastaviti i u narednom periodu“, rekao je Perić.

Dodao je da nastupaju pod sloganom „Ugljevik po mjeri svih nas“.

„Mi smo uređivali i uređujemo naš Ugljevik zaista po mjeri svih naših građana, što smo i pokazali. Ono što je posebno važno i bitno jeste da naši prirodni resursi, naš ugalj, ostanu u našim rukama za sadašnje i buduće generacije. Dok je nas i SDS sigurno nećemo dozvoliti privatizaciju našeg velikog giganta i nećemo dozvoliti da naša rudna bogatstva pripadnu nekom drugom“, rekao je Vasilije Perić.

Nosilac liste SDS za odbornike u Skupštini opštine Ugljevik Đoko Simić ističe da je lista SDS lista ugljevičana, sastavljena od iskusnih, pozicioniranih, mladih i obrazovanih ljudi.

„Odbornička lista koju ja vodim sastavljena je od iskusnih, pozicioniranih, obrazovanih i  mladih ljudu. Po mom mišljenju, mom dubokom ubjeđenju, a siguran sam i mišljenju većine ugljevičana, Ugljevik mogu voditi samo ugljevičani. Na našoj listi su upravo takvi ljudi, ljudi iz Ugljevika. SDS je ovdje ostavila jedan jako pozitivan trag na cjelokupan  razvoj našeg Ugljevika. Imamo neuporedivo najkvalitetnijeg kandidata za načelnika opštine i očekujem da ćemo nastaviti da radimo i gradimo naš Ugljevik  kako smo radili  i do sada“, rekao je nosilac liste Đoko Simić. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor desavanjaubijeljini.com

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...