Omladina Mjesne zajednice Ledinci uskoro će imati asfaltirane sportske terene, zahvaljujući narodnom poslaniku i predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, Nedeljku Ćoriću.

Na Ledincima je postojao problem nedostatka mjesta za sportske aktivnosti, zbog čega se grupa mladih organizovala i, prije nekoliko godina, samoinicijativno, bez ikakve naknade, očistila neodržavano zemljište od korova, šuta i smeća, gdje je započeta izgradnja sportskih terena.

zahvaljujući narodnom poslaniku i predsjedniku Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, Nedeljku Ćoriću, imati asfaltirane sportske terene.

Volontersku akciju omladinaca su radovima i donacijama podržali Gradska uprava, nekoliko preduzeća i pojedinaca.

Za završetak sportskih terena međutim potrebno je još ulaganja, koje mještani ne mogu da obezbijede sami, te su se obratili za pomoć narodnom poslaniku Nedeljku Ćoriću, koji je izašao na teren, sagledao stanje i odlučio da pomogne.

Radovi na asfaltiranju terena već su počeli pa će uskoro mladi iz ovog naselja konačno imati uređeno igralište.

Omladina Mjesne zajednice Ledinci realizovala je do sad, brojne društveno korisne projekte, humanitarne akcije i sportske utakmice, a potpuni završetak sportskih terena im je naredni cilj.

Izvor: www.bijeljina.org

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име