U četvrtak, 06. juna 2024. godine u Janji, održana je druga zajednička sjednica Izvršnih odbora SDA Janja i Bijeljina za mandatni period 2023.-2027. godina.

Na sjednici je imenovan Izborni štab za predstojeće Lokalne izbore koji se održavaju 6. oktobra, a za predsjednika Izbornog štaba je izabran profesor Samir Baćevac, a za potpredsjednika prof. Admir Hrustanović.

-Tim za pregovore oko zajedničkog nastupa podnio je izvještaj Izvršnim odborima vezano za postignuti dogovor oko usaglašenih kriterijuma i principa koji su postignuti nakon niza sastanaka održanih u posljednjih mjesec dana sa političkim subjektima Narod i pravda i Socijaldemokratska partija, saopšteno je nakon sastanka zajedničkih sjednica Izvršnih odbora SDA Janja i Bijeljina.

-Većinom glasova je, sa jednim glasom uzdržan, donesen zaključak da zajednički nastup probosanskih stranaka nema alternativu te da samo zajedno možemo braniti i očuvati interese našeg naroda koji je na ovim prostorima u manjini i veoma često izložen diskriminaciji, navodi se dalje u saopštenju za javnost.

-U ovim danima moramo svi intenzivnije raditi na prezentaciji svih pozitivnih tokova i projekata koji su nedavno relizovani i oni koji su planirani da se raalizuju uskoro kao i glasnije ukazivati na anomalije i probleme kojih je veoma mnogo u našem okruženju, kažu na kraju uz poziv BH iseljeništvu i dijaspori da se registruju za glasanje putem pošte, napominjući da je krajnji rok 23. jul 2024. godine do 24.00 časa.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име